teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare/produktutvecklare hos Brigo i Göteborg

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-09-03

Ansök nu

Projektledare/produktutvecklare hos Brigo i Göteborg

Är du en hejare på att planera, driva projekt och se till att saker händer? Vill du ha högt i tak och roligt på jobbet? Vi söker nu en medarbetare som ska jobba med projektledning och utvecklingsuppdrag.

Om tjänsten

Brigo är ett tjänsteföretag som levererar kundunika produkter och koncept inom olika produktområden, såsom demonstrations- och marknadsföringsmaterial samt kundanpassade textilprodukter och möbler för både inomhus och utomhusmiljö.

Skillnaden mellan Brigo och traditionella underleverantörer är att Brigo alltid har produkt- och kundfokus och utifrån detta väljer den tillverkningsprocess och det produktflöde som passar bäst i varje enskilt fall. För dem är processen och materialen sekundära. Det gör att Brigo kan leverera bredare produktlösningar, som spänner över flera teknikområden och som skapar större nytta och flexibilitet för kunden.

Du erbjuds

Brigo har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och gym på arbetsplatsen. De sitter i fräscha och moderna lokaler på Kryptongatan 20 i Mölndal. Här erbjuds du ett utmanande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i en miljö där du blir en viktig del av gruppen, i ett företag där din insats syns och påverkar. Här erbjuds du ett ansvarsfullt arbete i en omväxlande, dynamisk och kreativ miljö med högt i tak där man samtidigt ser till att ha roligt. Brigo drivs av entreprenörsanda och strävar efter att ligga steget före.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Brigo.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att driva utvecklingsprojekt där vi arbetar med korta veckovisa avstämningar för att styra och följa upp projektaktiviteterna. Projekten bedrivs i tätt samarbete med kollegor, kunder och leverantörer.

I utvecklingsprojekten bidrar du till att tidigt ta fram många olika lösningar och idéer som sedan utvärderas tillsammans med utvecklingsteamet, projektgruppen och kunden.

Du kommer arbeta i ett team tillsammans med andra projektledare/produktutvecklare där vi hjälps åt med att driva projekten och utvecklingen framåt. Våra sälj-, kund- och produktionsteam bidrar självklart också i utvecklingsarbetet och målsättningen är att projekten landar hos våra kundteam när det närmar sig leverans.

Vid behov av mer omfattande ritningsarbete eller framtagning av tryckunderlag görs det i samarbete med tjänsteleverantörer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Inventera krav, behov och önskemål gällande nya produkter och produktflöden

 • Utifrån krav, behov och önskemål ta fram en projektplan som du sedan följer och underhåller när projektet drivs framåt

 • Framställande av kalkyler som underlag till offerter, genomförande av riskanalyser och framställande av produktblad

Vi söker dig som

Vi söker dig med rätt inställning till arbetet, som kan jobba effektivt och som trivs att jobba med utveckling och förbättringar. I din arbetsroll är du noggrann, strukturerad, drivande, kreativ och prestigelös.

I vissa fall behöver du gå utanför dina egna och företagets kunskapsområden och då känna dig bekväm med att lokalisera de områden där vi behöver fylla på med kompetens och kunskap samt hitta vägar för att göra detta.

Du har även:

 • Eftergymnasial teknisk utbildning

 • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av att driva eller vara delaktig i projekt inom produktutveckling, inköp, logistik eller produktionsteknik

 • Vana av arbete i Office-paketet och affärssystem (Brigo använder idag Jeeves)

 • Obehindrad kunskap i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du:

 • Har kunskaper i tyska

 • Har arbetat med textil, möbler eller inredning

 • Har erfarenhet av CAD-arbete och/eller layoutarbete för trycksaker

De personliga egenskaper vi kommer fokusera på vid rekryteringen är:

 • Ansvarstagande

 • Noggrann

 • Strukturerad

 • Initiativtagande

Övrig information:

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Arbetstider: Kontorstider med möjlighet till flex

 • Placering: Kryptongatan 20, Mölndal

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Brigos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Projektledare/produktutvecklare hos Brigo i Göteborg

Academic Work