teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektledare Produktionsteknik

Ansök nu

Projektledare Produktionsteknik

Produktionsteknik Energy Systems är en funktion inom NIBE AB där vi har samlat all tillverkningsrelaterad teknik för affärsområdet NIBE Energy Systems. Funktionen består av ett 40-tal medarbetare som arbetar med att effektivisera och utveckla produktionen. Vi förstärker nu denna organisation med en projektledare med placering i Markaryd.

OM TJÄNSTEN

Som Projektledare inom Produktionsteknik arbetar du med fristående projekt relaterade till våra tillverkningsprocesser. Projekten är mycket varierande och kan bestå i exempelvis att automatisera ett tillverkningsmoment, investera i en ny anläggning, driva en större layoutförändring eller driva ett förbättringsprojekt avseende kvalitet eller arbetsmiljö. Man förväntas kunna leda ett antal projekt samtidigt beroende på dess storlek och komplexitet.

I din roll som projektledare samlar du individer inom produktionsteknik, underhåll, arbetsledning, kvalitet, operatörer, IT mm. och identifierar de aktiviteter som behöver genomföras för att driva projekten framåt samt leder denna grupp mot projektets mål. Du sammankallar även projektens styrgrupp och lyfter fram beslutsbehov och problemställningar inför beslutsfattare som oftast består av bland annat teknikchef samt fabrikschefer. Vid investeringsprojekt leder du även själv upphandlingar gentemot leverantörer och sköter kontakten med dessa. Upphandling sker via en fastlagd modell som du först kommer genomgå internutbildning för. Du kommer ingå i ett erfaret team med andra projektledare inom samma område. Tjänsten utgår ifrån Markaryd men viss restid till underleverantörer eller till fabriker inom koncernen kan bli aktuellt.

DIN BAKGRUND 

Vi tror att du antingen har en ingenjörsutbildning eller ett antal års erfarenhet av produktionstekniskt arbete. Erfarenheter från någon av våra tillverkningsprocesser plåtbearbetning, svetsning, montering eller från automation generellt är starkt meriterande liksom erfarenhet från teknisk projektledning och 3D-CAD.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna tjänst och som person tror vi du har ett brinnande intresse för att förbättra produktion kombinerat med god samarbetsförmåga med andra. Du har enkelt för att kommunicera på ett rakt och tydligt sätt och har gärna en naturlig integritet. Du är ödmjuk och har respekt andras kompetenser och synsätt. I tjänsten förväntas du kunna arbeta relativt obehindrat på engelska i kontakt med exempelvis leverantörer både muntligen och skriftligen. Viss datorvana samt körkort är ett krav.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 500 anställda i över 30 länder.

Varmt välkommen!

KONTAKTPERSONER

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

Nils Larsson

Produktionsteknisk chef

0433-27 30 00

nils.larsson@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
Projektledare Produktionsteknik

NIBE AB