teknikjobb.se

Projektledare/Processledare

Ort
Utgår

2019-09-19

Ansök nu

Projektledare/Processledare

Arbetsbeskrivning

Kretslopp och vatten är en kommunal förvaltning med cirka 450 medarbetare som arbetar för att göra det lätt att leva hållbart. Vi tillgodoser invånarnas och näringslivets behov av en säker, effektiv och miljömässig vattenförsörjning och avloppshantering och gör så att göteborgarna på ett effektivt och miljömässigt sätt kan få sitt hushållsavfall omhändertaget.

Avfallsprojektenheten tillhör avdelningen Utveckling och Projekt där våra medarbetare i projektverksamhet arbetar med avfalls-, vatten och avloppsfrågor. Vi har ett nära samarbete inom avdelningen och arbetar tätt tillsammans med driftavdelningarna och förvaltningar och bolag i Göteborgs stad.
Vår enhet ansvarar för avfallsuppdraget inom avdelning Utveckling och projekt. Vårt uppdrag grundar sig i det kommunala insamlings- och behandlingsansvaret med fokus på att ta fram nya tjänster och utveckla befintliga avfallstjänster enligt avfallstrappans principer. Enheten ska aktivt påverka omställningen till ett hållbart samhälle genom att driva projekt och processer som bidrar till såväl lokala som globala hållbarhetsmål. På enheten arbetar 14 medarbetare och arbetet präglas av ett mycket gott samarbetsklimat där vi stöttar varandra och nyttjar varandras styrkor och drivkrafter.

Vi söker nu en projektledare/processledare till vår enhet. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av uppdrag, processer och projekt som berör avfallsinsamling, återvinning, återanvändning och förebyggande av avfall. Du kommer att processleda stadens satsning på Skrota skräpet (sortering och avfallsförebyggande i stadens verksamheter). Inledningsvis blir din roll också att som biträdande projektledare tillsammans med projektledaren ansvara för framtagandet av stadens nya avfallsplan. I tjänsten ingår även att utföra, initiera och leda utvecklingsprojekt för att förbättra avfallshanteringen i staden. Arbetet innebär mycket samarbete med såväl interna som externa aktörer och intressenter.

Kvalifikationer

Din utbildningsbakgrund är antingen högskoleexamen med naturvetenskaplig inriktning eller ingenjör med högskoleexamen från till exempel kemiteknik. Kunskaper inom miljölagstiftning och avfallshantering är meriterande.

Vi ser att du har ett strukturerat och analytiskt arbetssätt då du i ditt arbete kommer att arbeta med process- och projektledning. Vidare ser vi att du har en förmåga till helhetssyn och långsiktigt tänkande i ditt arbete.
Du trivs när du får arbeta självständigt och problemlösningsfokuserat och är skriftligt och muntligt kommunikativ avseende utvecklingen inom dina arbetsområden.
Du ska ha god samarbetsförmåga, vara drivande och engagerad för att leda processen framåt. Vidare ser vi att du har en förmåga till helhetssyn, långsiktigt tänkande och att driva förändringsprocesser.

Som medarbetare på kretslopp och vatten erbjuder vi dig goda anställningsvillkor och utvecklingsmöjligheter samt ett aktivt hälso- och friskvårdsarbete.

Övrig information

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling,

Om Kretslopp och vatten

Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart.

Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden.

Kontaktpersoner
Helena Bengtsson
Enhetschef
Telefon: 031 - 368 27 42

Fackliga företrädare
Sofia Digerstedt
Saco
Telefon: 031-368 70 21
E-post: sofia.digerstedt@kretsloppochvatten.goteborg.se

Siw Samuelsson
Vision
Telefon: 031 - 368 27 43
E-post: siw.samuelsson@kretsloppochvatten.goteborg.se

Dela detta jobb

Projektledare/Processledare

Kretslopp och vatten, Göteborgs Stad