teknikjobb.se


Tyresö Bostäder AB är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 400 hyresrätter och vi gör det med visionen att Tyresö ska vara en plats där människor vill leva och bo. Som hyresvärd arbetar vi därför ständigt med hela upplevelsen, både den inomhus och den utomhus. Vår tanke om att skapa boendeglädje innebär att våra fastigheter och bostäder är attraktiva och passar för hyresgästernas behov tillsammans med en yttre miljö som är trygg och känns trevlig.


Vill du vara med och bidra till upprustning av vårt fastighetsbestånd? Tyresö Bostäder förstärker sitt underhållsteam och söker en erfaren projektledare med teamledaransvar som ska leda bolagets underhållsprojekt. Du ansvarar för projekt som påverkar många hyresgästers boendemiljö samt leder kollegor i det dagliga arbetet. Ni tar hand om fastigheterna och rustar dem inför framtiden.

Ditt arbete
Tyresö Bostäders verksamhet är organiserad utifrån tanken om två huvudprocesser – Kund och Fastighet. Du kommer att tillhöra avdelningen Fastighet som består av fyra enheter: Förvaltning, Utemiljö, Drift & Energi samt Underhåll och projekt. Du kommer att leda enheten Underhåll och projekt som består av totalt tre medarbetare samtidigt som du har en självständig roll som projektledare. I rollen rapporterar du till fastighetschefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Som projektledare arbetar du självständigt och samordnar och projektleder alla typer av underhållsprojekt genom alla faser. Du ansvarar även för att ta fram underhållsplaner för bolagets fastighetsbestånd.

Dina arbetsuppgifter innebär, men är inte begränsade till:

  • Ansvar i projektens alla faser från framtagande av förstudie, projektering, anbud, upphandlingar, genomförande och uppföljning till avslut och överlämning.
  • Framtagande av underhållsplaner i samarbete med fastighetschefen.
  • Ansvar för ekonomi och ekonomisk rapportering.
  • Kontakter med hyresgäster, entreprenörer samt andra intressenter.
     

Vem är du?
Vi ser att du har en högskoleutbildning från ingenjörs-, alternativt fastighet-/byggteknik samt minst 5 års erfarenhet av arbetsledning/entreprenadsamordning/projektledning. Du har tidigare ansvarat för ROT-projekt och gärna stambyten med kvarboende. Du är trygg i beställarrollen och har god upphandlings- och förhandlingsvana. Vidare har du kunskaper i entreprenadjuridik, hyreslagen och övriga myndighetskrav och regelverk.

Vi söker dig med personlig drivkraft som trivs i en ansvarsfull roll och leder ditt team till resultat. Du är kommunikativ och samarbetsorienterad samt vill arbeta i en sammansvetsad grupp där man hjälps åt och lägger prestige åt sidan. Du arbetar strukturerat och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt och drivs av att arbeta med olika typer av projekt.

Vad du får
Du kommer att arbeta från vårt nybyggda kontor nära Tyresö centrum. Här erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete i god arbetsmiljö med trevligt arbetsklimat. Du får cirka 50 kollegor, bra villkor och kollektivavtal (Vision, K-avtalet). Här gör alla skillnad och allas prestationer märks. Tyresö Bostäder är stolta och månar om sitt fina bostadsbolag och vad man gör tillsammans för alla som bor i fastigheterna. Välkommen! 

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som teamledare/projektledare underhåll passar väl in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Tyresö Bostäder med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 5 juli 2020. 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Olsson på 073-415 43 13mia.olsson@fasticon.se


Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs gärna mer på 
www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se 

Projektledare planerat underhåll med teamledaransvar - Tyresö Bostäder AB

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2020-07-05

Ansök nu

Dela detta jobb