teknikjobb.se

loga

Projektledare ombyggnad

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Projektledare ombyggnad

Riksbyggen söker en Projektledare Ombyggnad till Sundsvall

Vi söker en projektledare för ombyggnadsaffären i främst Sundsvall, Västernorrland men med även Jämtland som arbetsområde. Du kommer att arbeta inom marknadsområde Ombyggnad Norr och ingå i en grupp på idag 4 medarbetare spridda över området.

Som projektledare inom Riksbyggen är du drivande och ledande i hela ombyggnadsprocessen dvs från införsäljning till slutbesiktning och överlämnande. Det är också viktigt att i processen ha en god relation och samarbete med den lokala organisationen inom Fastighetsförvaltning.  

Vad ska du göra?
Arbetet innebär att du ansvarar för genomförandet av ombyggnadsprojekt utifrån kundens behov. Du initierar och genomför projekt, utvecklar och implementerar Riksbyggens unika helhetserbjudande, ombyggnadsavtal med fast pris, till våra bostadsrättsföreningar. Du leder projekteringsarbeten och ansvarar för att ta fram förfrågningsunderlag och entreprenad­handlingar. I arbetsuppgifterna ingår att upphandla projektörer och byggentreprenörer, samt ansvarar för projekt- och byggledning. I ditt ansvar ligger även budget- och prognosarbete i egna ombyggnadsprojekt. Riksbyggens fastighetsförvaltning finns i huvudsak i Sundsvall och Västernorrland men också i Östersund med omnejd och du samarbetar med berörda förvaltningskontor gällande införsäljning och genomförande av projekt.

Vem är du?
Du är initiativrik, självständig och ansvarsfull. Vi vill att du har förmågan att se och möta kunders behov samt agera professionellt och affärsmässigt. Du är bra på att samarbeta med olika parter, har förmågan att överblicka helheten, och arbetar engagerat för att nå uppsatta mål. Det är även viktigt att du har förmågan att skapa en öppen och förtroendefull dialog och att kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Kvällsarbete förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen, samt erfarenhet av ombyggnation av flerbostadshus. Du har utbildning på högskolenivå eller motsvarande och kan byggprocessens olika delar samt har kompetens inom byggnadsekonomi. Meriterande om du har erfarenhet från fastighets­förvaltning. Du har erfarenhet och känner dig trygg i att ackvirera ombyggnadsarbeten och att arbeta med styrelser i bostads­rättsföreningar.

Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.

Låter det som ett jobb för dig?

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär. Sista ansökningsdag 2019-11-24.

Vid frågor kontakta Marknadsområdeschef Kenneth Lindberg, 0910-77 47 01 eller email: kenneth.lindberg@riksbyggen.se om du har frågor om tjänsten.

Kontaktperson

Kenneth Lindberg

Marknadsområdeschef Ombyggnad

0910-77 47 01

Dela detta jobb

loga
Projektledare ombyggnad

Riksbyggen