teknikjobb.se

Befattning
Projektledare

Stationering
LKAB, Kiruna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-06-08

Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Avdelningen för Samhällsomvandlingsprojekt har i uppdrag att leda och genomföra bygg- och anläggningsprojekt inom samhällsomvandlingen på våra verksamhetsorter. Våra projekt gör avtryck i samhället där vi är ansiktet utåt till våra samarbetspartners och medborgare. Vi planerar och genomför projekt inom mark- och infrastruktur, avveckling/rivning, parkområden, flytt av byggnader, nyproduktion av bostäder och lokaler inom avvecklings- som utvecklingsområden i Kiruna.

Bredden och komplexiteten på uppdragen hos oss ger stora möjligheter för dig som vill utveckla din kompetens och erfarenhet inom nya områden och tillsammans i projektteam.

Om tjänsten
Är du vår nya medarbetare till samhällsomvandlingsprojekt i Kiruna?

Vi söker nu Projektledare och Byggledare till Kiruna.

Projekt- och Byggledare genomför och ansvarar för bygg- och anläggningsprojekt för samhällsomvandlingen i Kiruna. Sektionen består av projektledare och byggledare och vårt uppdrag är att leda och genomföra projekt för att möjliggöra fortsatt gruvbrytning.

Våra Projektledare arbetar självständigt i en ledande roll och har en stor frihet att anskaffa resurser för projektens genomförande men har samtidigt ett stort ansvar att leverera rätt funktion, i rätt tid och till rätt kostnad inom tilldelade ramar. Projektledaren leder projekt inom såväl förprojektfas som genomförandefas, i samarbete med projektgruppen.

Byggledaren är sammanhållande och drivande vid anläggningsarbeten tillsammans med interna- och externa resurser och förste kontaktperson i våra anläggningsarbeten.

Oavsett befattning ingår det att samordna och skapa brett kontaktnät med myndigheter, intressenter inom samhällets resurser för att uppnå målet med projektuppdraget.

Dina kvalifikationer
För projektledare: Du har en ingenjörs- eller civilingenjörsexamen eller har annan erfarenhet som kan likställas med kompetenskraven för tjänsten. Vi söker dig som har ledaregenskaper, är strukturerad och har god samarbets- och initiativförmåga. Erfarenhet inom bygg- och anläggningsentreprenader och goda kunskaper i entreprenadjuridik och samhällsbyggnad är meriterande.

För byggledare: Du har en teknisk utbildning eller har annan erfarenhet som kan likställas med kompetenskraven för tjänsten. Vi söker dig som har ledaregenskaper, är strukturerad och har god samarbets- och initiativförmåga. Erfarenhet inom bygg- och anläggningsentreprenader och goda kunskaper i entreprenadjuridik och samhällsbyggnad är meriterande.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår sektion är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.

Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information
Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast den 8 juni 2020.

För mer information om tjänsten kontakta sektionschef Victoria Aidanpää, tel: 0980-726 76 mail: victoria.aidanpaa@lkab.com.

För mer information om rekryteringsprocessen kontakta HR BP Madeleine Björkman, tel: 010-144 56 37 mail: madeleine.bjorkman@lkab.com.

Fackliga kontaktpersoner:
Kiruna/Svappavaara
Sakari Alanko, Unionen, 0980-725 08
Björn Åström, Sveriges Ingenjörer, 0980-72903
Ingegerd Kyrö, Ledarna, 0980-710 50

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Projektledare och byggledare till samhällsomvandlingsprojekt

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-08

Ansök nu

Dela detta jobb