teknikjobb.se

Projektledare nyproduktion bostäder, region öst

Ort
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Projektledare nyproduktion bostäder, region öst

Vi på Credentia bygger framtidens bostäder och fastigheter tillsammans med medarbetare som vill växa med oss. Vi fortsätter att växa och har nyligen välkomnat en projektledare till teamet - och nu söker vi ytterligare en självgående projektledare till vårt huvudkontor i Norrtälje.

Vi har flera pågående projekt och flera spännande bostadsprojekt med start nu till hösten. Vi tror att du precis som vi brinner för nyproduktion av bostäder, ledarskap, utveckling och att driva spännande projekt. Vill du bygga framtiden med oss?

Om rollen
Som projektledare kommer du att leda och arbeta med flera nyproduktionsprojekt inom bostäder. Vi har pågående projekt i bl a Norrtälje, Vallentuna, Österåker, Rimbo och Östhammar. I denna roll kommer du främst att arbeta med projekten i centrala Norrtälje och du kommer arbeta med flera projekt parallellt som ofta befinner sig i olika faser. Du rapporterar direkt till regionchef öst och är en del av vårt team med projektansvariga bestående av projektledare, biträdande projektledare och arbetschefer. 

Då rollen innefattar ett brett ansvarsområde är det viktigt att du trivs med att ta ansvar samt har ett genuint engagemang för dina projekt. Hos oss är du välkommen att ta stort mandat och arbeta självständigt, vilket ställer kravet på dig att du har affärssinne och samtidigt är en duktig ledare och relationsbyggare. Du har ett starkt ledarskap där du både ser och får med dig hela gruppen samt skapar rätt förutsättningar för att leverera enligt tidplan. 

I din roll vågar du ta beslut, kan analysera och tänker alltid utifrån hur projektet kan förbättras eller utvecklas. Din affärsmässighet gör att du förstår hur du kan driva dina projekt på ett effektivt sätt samtidigt som du förstår kundernas behov. Du, som vi, värdesätter och lägger stort fokus på kvalitet, miljö och ett väl utfört arbete och därmed blir du en viktig ambassadör för varumärket Credentia. 

Exempel på arbetsuppgifter

 • Fullt projektansvar för dina projekt, från projektidé till att garantitiden löper ut.

 • Leda och samordna din projektgrupp, inklusive produktion, projektering, inköp, och även försäljning och marknadsföring. 

 • Ansvara för projektens ekonomi och resultat.

 • Ansvara för upphandling av konsulter och totalentreprenad. 

 • Löpande kontakt med beställare, myndigheter och konsulter.

 • Hållbarhetsarbete gällande miljö och kvalitet samt socialt ansvarstagande. 

Erfarenhet och kunskaper 

 • Flera års erfarenhet av liknande roll inom nyproduktion av bostäder från tidigt skede till projektslut.

 • Erfarenhet från produktionsledet möjligen som projektchef, arbetschef, platschef, entreprenadingenjör eller arbetsledare är meriterande.

 • Förståelse för helheten i projekt; både överblickande och ner på detaljnivå. 

 • God kunskap inom olika upplåtelseformer, framförallt inom bostadsrätter.

 • God kunskap inom entreprenadjuridik, krav, hållbarhet, certifieringar samt arbetsmiljö.

 • Vi ser gärna att du har högskole-/civilingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet.

Att arbeta på Credentia
Vi välkomnar driv och vilja att utvecklas. Alla våra medarbetare bidrar till verksamhetens utveckling, kultur och nöjda kunder. Även då vi växer snabbt vill vi bibehålla en platt och öppen organisation där man har nära till sina chefer och får möjligheten att påverka, på riktigt. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss här. 

Låter det som jobbet för dig?
Ansök via ansökningsknappen, inte via epost. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Lina Martinsson på lina@urbanurban.se Vi ser fram emot att höra från dig!

Dela detta jobb

Projektledare nyproduktion bostäder, region öst

UU Brand & Recruit AB