teknikjobb.se

Nischer Properties är ett ungt rikstäckande fastighetsutvecklingsbolag, etablerat 2015, som fokuserar på utveckling av nischade konceptboenden i tillväxtregioner. Bolaget har projekt från Göteborg i söder upp till Örnsköldsvik i norr. Nischer satsar på tillväxtorter som gynnas av lokal urbanisering och har som ambition att bygga upp egen fastighetsförvaltning. Bolaget är noterat på NGM och har drygt 4000 aktieägare. Merparten av de nyproducerade lägenheterna upplåts med hyresrätt och marken förvärvas ofta via kommunala markanvisningar.


Projektledare som vill bygga bostäder in i framtiden

Har du som roligast när du får driva egna projekt och där nya hyresgäster väntar på att få flytta in? Vill du var med och bygga upp ett nytt geografiskt affärsområde tillsammans med ett kompetent gäng med driv och god teamkänsla?
 Ja då är vi kanske rätt för varandra och vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten
Nischer Properties har flera stora spännande nybyggnadsprojekt på gång. I Örnsköldsvik och Östersund ska det byggas helt nya bostäder och tjänsten ska leda dessa projekt. Regionen är ny och håller på att byggas upp vilket ger nya utmaningar för den som på sikt vill utvecklas mot större ansvar.

Vi ser att du bor i Örnsköldsvik och Östersund med omnejd alt. Stockholm och man reser ett par dagar i veckan till respektive projekt som man planerar själv. Du rapporterar till projektchef.

Du samordnar och ansvarar för arbetsledning av konsulter i projekteringsfasen och är övergripande ansvarig för byggprojektet från uppstart till avslut. Du bidrar med gedigen kunskap i bostadsproduktion och utvecklar Nischers produktionsprocess och metodik tillsammans med oss. Som representant för lokalkontoret i Norra Sverige kommer du behöva arbeta självständigt och beslutsamt snarare än att följa färdiga rutinbeskrivningar. God förståelse för digitala verktyg och kommunikationskanaler är nödvändigt för att koordinera med övriga i bolaget.

Om dig
Du har mångårig erfarenhet av projektledning t ex från bostadsprojekt eller kanske arbetat som platschef och har god erfarenhet från byggarbetsplats. Du är väl insatt i byggteknik och ekonomisk styrning av projekt som kalkyler, projektekonomi och rapportering samt upphandlingar. Du är väl insatt i lagkrav, arbetsmiljökrav och entreprenadjuridiken.

Du är flytande i engelska och svenska i tal och skrift samt goda Excel kunskaper.

Det viktigaste är att du trivs i den breda och utmanande roll som Projektledare innebär. Du är självgående och trygg i rollen och trivs med att leda andra. Du är strukturerad och är vän av ordning och reda. Du trivs i en kommunikativ roll med många kontaktytor.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Nischer Properties med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-08-15. Det kan komma dröja med besked gällande din ansökan i och med semestertider.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Mia Olsson mia.olsson@fasticon.se eller på 073-415 43 13

Välkommen med din ansökan!


Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se 
 


 

Branschkategori Fastighet
Bransch Projektledare

Projektledare - Nischer Properties

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-15

Ansök nu

Dela detta jobb