teknikjobb.se

Projektledare nätanslutningar

Företag Göteborg Energi
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Projektledare nätanslutningar

Vill du arbeta med vårt elnät för en hållbar stadsutveckling i Göteborg och samtidigt se till att våra viktiga samhällsfunktioner håller igång som de ska?

Vi söker en projektledare till Nät, drift och underhåll kund. Som projektledare erbjuds du en roll med frihet under ansvar, du har hela göteborgsområdet som arbetsplats och kommer att vara en av våra viktigaste länkar ut mot kund. I din roll som projektledare ansvarar du för budget, tidplan och leveranser/resultat för projekt som i första hand rör kundärenden och servisanslutningar.  Vidare är du ansvarig för att samordna och hålla god kommunikation med både interna som externa kontakter. Några av dina närmsta kontaktytor blir bland annat distributionselektriker, anslutningsingenjörer, projektörer, installatörer och underentreprenörer.

Som projektledare har du dialog med kunden och tar fram offerter på de arbeten som ska utföras. Du leder sedan arbetet och ansvarar för  arbetsunderlag, miljö- och kvalitetsplaner, tekniska beskrivningar, mängdförteckning och arbetsmiljöplaner. En del i ansvaret är också att följa upp projektens tekniska utförande, kvalitet, arbetsmiljö och miljö. Du ansvarar även för resursplanering och arbetsledning gällande distributionselektrikerna för servisärenden och kundärenden tillsammans med andra projektledare.  

Uppgiften innebär alltså att du samordnar och har löpande kontakt med såväl interna som externa intressenter för att säkerställa resursplanering och arbetsledning för distributionselektriker. För att vi ska kunna möta stadens utvecklingsbehov är det viktigt att följa den tekniska utvecklingen inom verksamhetsområdet. Därav kommer du som projektledare även att bli involverad i ytterligare förbättrings- och utvecklingsarbete inom avdelningen.

Lämpliga kvalifikationer

Vi söker dig som har en förmåga att arbeta mot flera ärenden, mål och deadlines samtidigt och trivs i en miljö där du har flera parallella kontakter. Vidare är du lyhörd, förtroendeskapande och relationsbyggande och arbetar lika bra i grupp som självständigt. 

För att lyckas i rollen är du strukturerad, kommunikativ, har en helhetssyn, ledarerfarenhet och en god samarbetsförmåga. Du har förmåga  att utrycka dig väl i det svenska språket i både tal och skrift. Vi tror att du har tidigare relevant erfarenhet från eldistributionsbranschen och kunskaper inom om dess materiel och arbetssätt. 

Du som söker har akademisk högskoleutbildning/YH utbildning inom elkraft eller gymnasieutbildning med inriktning el med god praktisk erfarenhet. Alternativt har du en kompetens som bedöms som likvärdig. Vi ser gärna att du har 3-4 års relevant erfarenhet av arbetsledning eller projektledning inom mark och schaktarbete. Kunskaper om kostnadsreglering enligt EBR liksom kunskap i entreprenadjuridik och mark-AMA ser vi som meriterande. B-körkort är ett krav.

Vem blir din chef?

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad på ett av dotterbolagen inom koncernen Göteborg Energi, Göteborg Energi Nät AB (GENAB). GENAB transporterar el till 250 000 kundanläggningar inom Göteborgs kommun. Du kommer att tillhöra enheten Nät, drift och underhåll kund. Enhetens uppdrag är att arbeta med drift, förebyggande underhåll, anslutning av nya kunder samt deltar i ny- och ombyggnation av elanläggningar. Projektledaren ansvarar för genomförandet av det praktiska utförandet gällande servisanslutningar och kundärenden i GENAB:s Nätområde.

Din chef blir Anna-Carin Malmborg. Anna-Carin började sin karriär på Göteborg energi som sommarjobbare 1986. Sedan dess har hon testat på flertalet olika roller inom bolaget och har numera en lång och bred erfarenhet från energibranschen. Hon beskriver sig själv som en rak och synlig chef som månar om sina medarbetare. Hon strävar ständigt efter att gruppen skall ha en god dynamik med hög trivsel. I sitt ledarskap fokuserar Anna-Karin på att fånga upp sina medarbetare i ett tidigt skede, hon är en god lyssnare, tydlig i sin kommunikation och jobbar mycket med positivt feedback.

Stora öron och liten mun. Jag lyssna mycket på mina medarbetare som har otroligt mycket bra idéer. Det är via medarbetarna som jag och enheten kan utvecklas. Som chef arbetar jag mycket med tillit, trivsel och trygghet. För mig är det viktigt att mina medarbetare kan känna att vi har förtroende för varandra. Min ledarstil bygger mycket på grunden av en god gruppdynamik, vi är ett team som tillsammans måste arbeta ihop för att nå våra mål. Jag ser oss som ett lag och jag som chef måst forma och utveckla det bästa teamet. Jag vill att mina medarbetare skall vara lika serviceinriktade mot sina arbetskollegor som de är ut mot kund. Vi skall hjälpas åt. Idag står vi ständigt inför nya förändringar och därav är det också viktigt att vi är flexibla i vårt arbetssätt och att vi är öppna för förändringar

Av mina medarbetare förväntar jag mig leverans av hög kvalité, de skall vara strukturerade och självgående och ha ett otroligt högt säkerhetstänk. De ska våga ta egna beslut och våga prata med mig om vad som händer där ute. Jag är tydlig med att jag står bakom mina medarbetare, du skall inte vara så rädd om det bir fel, vi är inte mer än människor. Jag vill även understryka viket av att ha kul på jobbet. Vi skall prestera men vi skall också ha det kul på jobbet. Mår man bra så jobbar man bra. Börjar du hos mig kommer du att möta schyssta, engagerade och fokusera kollegor. - Anna-Carin Malmborg, enhetschef Nät, drift och underhåll kund.

Vill du veta mer om Anna-Carin är du välkommen att läsa mer i hennes profil på Linkedin.

Vi kommer arbeta löpande med urval och tillsättning i detta rekryteringsärende.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2019-06-30

Kontaktpersoner
Enhetschef, Anna-Carin Malmborg
tfn: +46 31626308

SACO Maria Andersson Iseppi, ordförande
tfn: 031-626408

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Dela detta jobb

Projektledare nätanslutningar

Göteborg Energi