teknikjobb.se

Projektledare, modifieringsprojekt

Ort
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Projektledare, modifieringsprojekt

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett lokalt reparationsvarv som erbjuder tjänster åt sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig miljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på vackra och natursköna Beckholmen, mitt i Stockholm.

SRVAB sysselsätter ett hundratal personer, både anställda och underentreprenörer beroende på projekt och årstid. Företaget är majoritetsägt av Gotlandsbolaget.

SRVAB har bland annat kunder såsom privata rederier, Trafikverket, Kustbevakningen och FMV/Försvarsmakten.

Sista ansökningsdag: 2021-08-31Plats: StockholmFöretag: Stockholms Reparationsvarv ABJobbkategori: Projektledning

Har du teknisk erfarenhet från sjöfarten och vill ta nästa steg som projektledare? Är du säkerhetsmedveten och är van att samarbeta med beställare och underleverantörer ? På Stockholms Reparationsvarv AB erbjuds du chansen att vara med på en förändringsresa där din insats som projektledare gör skillnad! 

Arbetsbeskrivning

Projektledare modifieringsprojekt är underställd försäljningschefen. Du ingår i en erfaren och mycket kunnig arbetsgrupp med olika kompetenser och erfarenhet.

I din roll kommer du att ta fram underlag för offerter och bereda projekt samt konstruktionsarbeten och utredningar för såväl ombyggnader, reparationer och underhållsarbeten på fartyg. Du kommer även projektleda tekniskt komplexa projekt.

Din fokus är på kundnyttan och du har förmågan att se din kompetens och ditt arbete i ett större sammanhang. Du förväntas ha ett utvecklat intresse för den kommersiella verksamhetens villkor och former. Ett välutvecklat affärsmannaskap välkomnas. Många uppdrag genomförs i nära samarbete med kunden.

Personliga egenskaper

En god social kompetens krävs eftersom kommunikationen med beställare, arbetsledning och underleverantörer måste flyta smidigt. Att se ekonomiska möjligheter och kunna erbjuda beställarna bästa service till rätt pris är viktigt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som yrkesperson är säkerhetsmedveten, självgående, ordningsam samt har en positiv inställning till ditt arbete. Du gillar att arbeta självständigt men även i ett team.

Vi vill att du har en teknisk utbildning exempelvis:

  • Civilingenjör inom marina system/skeppsbyggnation/maskinteknik

  • Sjöingenjör

  • Teknisk officer

Du bör vidare ha några års arbetslivserfarenhet inom sjöfartsnäringen. Det är meriterande att ha erfarenhet av att arbeta i affärssystem, dokumenthanteringssystem och olika standarder.

Inneha svenskt medborgarskap, ej förekomma i belastningsregistret, flytande svenska i tal och skrift och minst B-körkort är ett krav.

Rätt inställning till arbetet och engagemang är viktiga egenskaper som vi värderar högt.

Vi erbjuder:

  • Marknadsmässig lön

  • Kollektivavtal med unionen

  • Friskvårdsbidrag

  • Stora möjligheter till personlig utveckling

Våra ordinarie arbetstider är:

Måndag-torsdag 07.00-16.00

Fredag 07.00- 13.30

I Marinkrafts rekryteringsprocesser blir du testad, både inom logik och personlighet. Testen ger en objektiv och forskningsbaserad grund som ökar träffsäkerheten i urvalsbesluten och tillför information om en persons färdigheter och egenskaper som annars är svåra att fånga.  

Sök tjänsten här nedan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - Specialist på maritima proffs!

Ansvarig rekryterare

Peter Olgeson

peter.olgeson@marinkraft.se

Dela detta jobb

Projektledare, modifieringsprojekt

Marinkraft Bemanning Sverige AB