teknikjobb.se

Vill du göra världen till en säkrare plats? Vår vision är att genom innovativa tjänster skapa trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare kommer du att ha kul på jobbet. DEKRA ingår i en rad stora projekt både i Sverige och internationellt inom området OFP och vi söker nu ytterligare resurser.

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna utbildningar och intressanta projekt kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.

DEKRA levererar mekaniserade oförstörande provningstjänster för industriella komponenter och anläggningar. Utveckling av system för mekaniserad provning omfattar både provningsteknik och bärsystem som utgörs av manipulatorer vilka applicerar avancerad provningsteknik till provningsområdet. Vår verksamhet riktar sig till stor del till kärnkraftindusktrin i Sverige och utomlands men även till konventionell industri.

JOBBET

Rollen innebär projektledning av utvecklingsprojekt och även ledande av provningsuppdrag på site. Projekten kräver ofta tätt samarbete både internt på DEKRA men även med kund. Arbetet är fritt och omväxlande och kräver initiativförmåga och kreativitet.

Våra uppdrag innebär resor både inom Sverige och internationellt. Sektionen finns utspridd över hela Sverige med den största gruppen är placerad i Solna. Vi söker nu förstärkning till vår grupp i Solna.

VEM ÄR DU

Vi söker dig med erfarenhet av projektledning och OFP, framförallt inom ultraljud och virvelströmsprovning. Du behöver också vara insatt i och ha erfarenhet av OFP- kvalificeringsprocessen.

Då vi skriver de flesta av våra dokument på engelska är det viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift. Dessutom kan våra uppdrag vara internationellt bemannade med deltagare från hela koncernen. Du har lätt att bygga relationer, är utåtriktad och trivs med att ta egna initiativ och vara drivande i uppdragen.

Vi söker dig som har

  • Har teknisk utbildning, gärna på högre nivå
  • Har materialtekniska kunskaper och nivå 2 inom UT och ET enligt europeiskt och/eller amerikanskt certifieringssystem
  • Har vana att skriva procedurer och tekniska motiveringar
  • Har goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • Är ansvarstagande och självgående
  • Har social kompetens och god servicekänsla gentemot kunder
  • Har körkort och har ingenting emot att resa i tjänsten

Vår framgång bygger på samarbete och goda relationer. Hos oss blir du delaktig i ett omväxlande arbete i en kreativ miljö, med täta kontakter med både kunder och kollegor.

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte att höra av dig!

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sök tjänsten genom att klicka på länken till höger.

KONTAKTPERSON

Affärsområdeschef Ted Hallqvist 
Ted.Hallqvist@dekra.com, 010-455 11 71

Logo

Projektledare Mekaniserad Provning

Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb