teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Projektledare med kunskap inom automation

Ansök nu

Projektledare med kunskap inom automation

Är du projektledare inom processautomation och söker en ny utmaning? Då har du chansen att vara med i ett unikt ombyggnadsprojekt, där du får en central roll i beställarens projektgrupp. Käppalaförbundet ställer om sitt högautomatiserade avloppsreningsverk och gör investeringar i miljardklassen för att möta nya miljö- och kapacitetskrav.

Arbetsbeskrivning

Käppalaförbundet står inför omfattande investeringar och ombyggnationer i Käppalaverket. Ett nytt verksamhetstillstånd med skärpta utsläppsvillkor och behov av utökad kapacitet innebär att förbundet förändrar reningsprocessen i den befintliga anläggningen och utökar med nya anläggningsdelar. I din roll som projektledare kommer du att vara en viktig del i denna förändringsresa.

Du kommer att arbeta med projektledning inom automation kopplat till ombyggnationens olika delar. Ditt kontaktnätverk är brett och du kommer att samarbeta både internt och med externa konsulter och entreprenörer. Du ges stort ansvar och frihet i din roll att driva projekten inom ditt område för att säkerställa levereras med kvalitet, i rätt tid och till rätt kostnad.

Beroende på din bakgrund finns det stora möjligheter att vara med och forma rollen för att både kunna bidra maximalt och skapa rätt förutsättningar för personlig utveckling.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

  • Planera, strukturera och följa upp arbetet med automation

  • Delta i projektetens alla faser, från projektering, upphandling, genomförande och driftsättning samt överlämning av projekt

  • Delta vid upphandlingar samt driva och följa upp arbetet med tecknade avtal

  • Följa upp och rapportera framdrift, ekonomi, riskanalyser etc. inom projektorganisationen och till projektchef och styrgrupp

  • Vara med och ta fram tekniska lösningar på problem som uppstår under genomförandet av projekt i samarbete med beställaren

Du kommer in i en spännande fas då projekten som ska ta Käppalaverket till nästa nivå utvecklas. Du kommer att ingå i en växande enhet och rapporterar till enhetschefen.

Du erbjuds:

  • En trygg anställning i en stabil organisation som både satsar långsiktigt på sin personal och på hållbar teknik.

  • En unik möjlighet att få vara del i ett spännande utvecklingsprojekt som kommer att skapa nya förutsättningar för människor och miljön.

  • Ett arbete med stor möjlighet till kompetensutveckling samt goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:

Är van att driva automationsprojekt inom VA, processindustri eller liknande, antingen på beställarsidan, i konsultledet eller som entreprenör. Vi tror att du har en ingenjörsutbildning i grunden eller en gedigen praktisk erfarenhet som du byggt upp längs med ditt yrkesliv. Det är meriterande med erfarenhet av entreprenadjuridik och ABK09.

Som projektledare inom automation är du självgående och navigerar självständigt inom organisationen genom god kommunikation. Du har en prestigelös och ödmjuk attityd och arbetar målstyrt. Du planerar och driver ditt eget arbete samtidigt som du alltid levererar resultat enligt tidplan. Du motiveras av att identifiera nya lösningar och kreativt tackla tekniska problem. Du som söker ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och tillgång till vårt eget gym. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information

Rekryteringsprocessen hanteras av PerformIQ men du kommer att bli direkt anställd hos Käppalaförbundet. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mattias Söderberg på telefon 072-157 27 76 eller via e-post: mattias.soderberg@performiq.se. Länk till annons: https://performiq.se/lediga-jobb/6002/

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Välkommen med din ansökan!

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 80 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Dela detta jobb

Logga
Projektledare med kunskap inom automation

Käppalaförbundet