teknikjobb.se

Projektledare med inriktning mot fastighetsprojekt till Motala kommun

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Projektledare med inriktning mot fastighetsprojekt till Motala kommun


Arbetsgivare MOTALA KOMMUN
Rekryteringsområde Tjänstemän
Uppdragstyp Rekrytering
Område Bygg/ Anläggning
Ort Motala
Platser 1

Företagspresentation

Vid Vättern, med Varamobaden, Göta kanal och hamnen där du kan njuta av sjöutsikt på restauranger och bryggor. Lägg därtill Motala ström, sjön Boren och fler än hundra andra sjöar i kommunen.

Att bo i Motala är att välja ett vattennära boende i bra prisklass, med närhet till det mesta. Du har aldrig mer än 5 minuter till vattnet, vilket är vad vi kallar vardagslyx! Frågar du en vanlig motalabo om det bästa med att bo i Motala är det framförallt en sak som ofta nämns, förutom vattnet då förstås. Det är närheten och cykelavståndet till både strand, natur och stadsliv.

Låt Motala bli startplatsen för något nytt. Kanske för generationer framåt.

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Nu söker vi en byggprojektledare till Motala kommun!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer att arbeta med flera spännande arbetsuppgifter t ex:

  • Förberedelser, projektering, upphandling, beställning, projektledning och genomförande av byggprojekt såsom ombyggnader, tillbyggnader, ombyggnadsprojekt samt mindre ombyggnadsprojekt. Upprätta budget och kalkyl, förfrågningsunderlag och tidplaner till projekt
  • Vara behjälplig vid större projekt och nyproduktion. Medverka till förslag och skisser.
  • Ansvarig för dokumentation i projekt. Kvalitetssäkra processen.
  • Boka upp uppföljande besiktningar och bevaka garantier. Energioptimeringar, kvalitetsarbete, miljöarbete och omvärldsbevakning.
  • Fatta beslut inom ramen för projekten. Ekonomiansvar och ekonomiuppföljning för projekten. Arbeta aktivt med fastighetsutveckling.
  • Anbudsöppning, dokumentation och sammanställning. Upphandling och avtalsteckning med entreprenör. Myndighetskontakter.
  • Kontrollera att arbetsmiljöplan finns och följs. Tillse att slutbevis kommer. Överlämning till förvaltningen. Uppdatera fastighetsdatabas.

Din profil

Du är byggnads- eller högskoleingenjör alt har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har dokumenterad erfarenhet från området. Vi ser gärna att du har jobbat inom offentlig verksamhet samt har kunskap inom LOU.

Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du är driven och kan jobba självständigt men är också en lagspelare som tillsammans med övriga på projektavdelningen når uppsatta mål och ger den service som efterfrågas.

Vid en eventuell intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som självkännedom, problemlösning, affärsmässighet, planering, relationsbyggande och resultatorientering. 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Dela detta jobb

Projektledare med inriktning mot fastighetsprojekt till Motala kommun

Unik Resurs i Sverige AB