teknikjobb.se

PROJEKTLEDARE MED FOKUS PÅ UNDERHÅLLSPLANERING!

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-14

Ansök nu

PROJEKTLEDARE MED FOKUS PÅ UNDERHÅLLSPLANERING!

Sökord: fastighetsutvecklare, huvudprojektledare, projektchef, projektutvecklingschef, samhällsutvecklare, samhällsbyggnadschef, byggprojektchef, produktionschef, underhåll, underhållsplanerare, underhållstrateg, entreprenadchef, byggkonsultchef, arbetschef, projektansvarig, projektledare, byggprojektledare

Isaksson Rekrytering & Bemanning söker nu en projektledare med fokus på underhållsplanering och renovering.
Är du en kvalitetsmedveten projektledare med flerårig erfarenhet av underhållsprojekt? Då kan du vara den vi söker!

VI ERBJUDER
Du erbjuds en spännande och ansvarsfull roll i en platt och prestigelös organisation och du arbetar i en miljö som kännetecknas av en mix av kunskaper, bakgrunder och erfarenheter. 
Hos oss är vi öppna för nya idéer och perspektiv – och inspirerar varandra till bra prestationer!

OM TJÄNSTEN 
Som projektledare hos oss ansvarar du för projektets samtliga faser. Du ska ha god kunskap om fastigheters status och i samråd med våra förvaltare initiera, planera, budgetera och genomföra underhållsprojekt. Du ansvarar även för att tillsammans med förvaltningsorganisationen utveckla och förädla fastigheterna så att dess marknadsvärde bibehålls. Du ska också fungera som ett bollplank i dialog med förvaltare och husvärd i tekniska frågor. I rollen ingår att genomföra den samlade underhållsplaneringen och utveckla den långsiktiga underhållsstrategin för hela fastighetsbeståndet.
Bland arbetsuppgifterna ingår:

·    Leda och driva projekt enligt underhållsplan med god ordning och struktur

·     Genomföra den årliga underhållsplaneringen och utveckla den långsiktiga underhållsstrategin

·     Delta i ekonomiska projektavstämningar samt rapportera risker och avvikelser i projekten

·     Genomföra upphandlingar inom projektbudget

·     Delta i utvecklingen av vår projektmodell

I rollen kommer du att driva projekten från förstudie, program, system, bygglov, projektering, produktion till förvaltning. Du behöver därför ha mycket god kunskap om byggprocessens olika skeden, med extra stort fokus på genomförande/produktion.
Du ansvarar för att driva projektet på ett affärsmässigt, kommunikativt och proaktivt sätt. I rollen ingår att ta fram beslutsunderlag inför styrelsens investeringsbeslut, arbete med produktionsplanering, framtagande av investeringskalkyler och att löpande leverera genomarbetade prognoser och avstämningar. Under projektet bedömer du även vilka risker som kan finnas i projektet. I ansvaret ligger även att hålla projektdokumentationen uppdaterad och strukturerad.
I din roll ser du till att projektet genomförs enligt fastställda kvalitets-, tids- och kostnadsramar, och du ansvarar inledningsvis för framtagandet av ett beslutsunderlag avseende val av vilken entreprenadform som blir mest kostnadseffektiv med bibehållen hög kvalitet. Inför upphandlingar deltar du i utformningen av förfrågningsunderlaget och är ansvarig för upphandlingen av entreprenör.

KVALIFIKATIONER 
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av en liknande roll samt innehar civil- eller högskoleingenjörsutbildning med byggteknisk inriktning eller motsvarande. 
Andra kvalifikationer vi bedömer viktiga för att lyckas i rollen som projektledare:

·    Utbildning inom projektledning eller genom erfarenhet med motsvarande kompetens

·    Minst 5 års erfarenhet av att driva projekt under affärsmässiga förhållanden

·    Minst 5 års erfarenhet av underhållsarbeten

·    Goda kunskaper inom strategisk underhållsplanering

·    God social förmåga, starkt driv och har lätt för att samarbeta i grupp

·    Goda kunskaper i svenska och engelska, samt god datorvana

·    Goda kunskaper i entreprenadjuridik är meriterande

Vi ser gärna att är du initiativrik, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du är bra på att planera och leverera med hög kvalitet och i tid samtidigt som du har lätt för att etablera kundkontakter och gillar att samarbeta. 
Som person är du lyhörd och tydlig i din kommunikation och förstår vikten av att kommunicera under projektets alla delar. Du tycker om att bygga team och har en prestigelös inställning. Vidare ser vi att du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete.

ANSÖKAN 
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson på 0704-85 75 59.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. 
Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

Dela detta jobb

PROJEKTLEDARE MED FOKUS PÅ UNDERHÅLLSPLANERING!

Isaksson Rekrytering & Bemanning