teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

PROJEKTLEDARE – MED ETT STORT DRIV OCH TEKNIKINTRESSE

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-12

Ansök nu

PROJEKTLEDARE – MED ETT STORT DRIV OCH TEKNIKINTRESSE

Är du en kommunikativ projektledare med tekniskt intresse? Trivs du av att arbeta i en koordinerande roll med många kontakter? Då har vi jobbet för dig. Vi är ett branschledande teknikorienterat företag som står inför en spännande tillväxtresa. Till vårt team söker vi nu en Projektledare med organisatorisk och kommunikativ förmåga. Här erbjuds du en central roll i ett företag som driver utvecklingen i branschen.

Placeringsort: Vellinge

I ROLLEN SOM PROJEKTLEDARE…

har du en central funktion i såväl våra interna som externa processer. Du blir en viktig spelare i vårt arbete med att säkerställa vår branschledande position. Du blir en del av ett befintligt team med projektledare och konstruktörer som leds av vår kommersiella chef. I denna roll har du många kontaktytor och där kommunikation internt och externt är en viktig del. Du jobbar i nära samarbete med våra övriga i teamet men även våra säljare, montörer, tekniker, kalkylatorer samt vår inköpsavdelning. Du fungerar även som ett tekniskt stöd åt säljarna i säljprocessen och blir bryggan över till konstruktörerna. Du är kontaktperson mot kunden och är ansvarig för dina projekt – från det att säljaren lämnat över till dig och fram till dess att garantitiden har gått ut.

Kort och gott söker vi dig som kan driva och ansvara för ett projekt, från skiss till färdig produkt, d.v.s. från papper till dator och vidare ut i produktionen samt avslutningsvis säkerställa att produkten levereras och installeras i tid. Du erbjuds ett arbete med stort eget inflytande och frihet, det viktigaste för oss är slutresultatet. För rätt person finns goda möjligheter att växa i ansvar i takt med att vi som företag bryter ny mark och fortsätter expandera.

 FÖR ATT LYCKAS SOM PROJEKTLEDARE…

·         Hög grad av kommunikativ förmåga

·         Hög grad av organisatorisk förmåga

·         Erfarenhet av kommersiell verksamhet i produktionsmiljö

·         Förståelse för kunddialogen vid leverans av en komplex produkt

·         Erfarenhet av att arbeta i grupp såväl som självständigt arbete

Det är även meriterande om du har god förståelse för produktutveckling, samt viss erfarenhet av EPLAN eller motsvarande konstruktionsprogram.

VI SÖKER DIG SOM DRIVS AV UTMANINGAR…

och vars nyfikenhet och kunskapstörst är stor. Eftersom du är en av dem på företaget som har flest interna och externa kontaktytor är det viktigt att du är tydlig i din kommunikation, att du är flexibel, ansvarstagande, samarbetsvillig såväl som pålitlig. För rollen krävs…

·         Körkort för personbil

·         Behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift

Vi har goda möjligheter att forma rollen utifrån dina tidigare erfarenheter. Vi ser gärna att du har förståelse inom el och konstruktion och ett intresse för att hitta den bästa tekniska lösningen.

Ditt driv, din formbarhet och din inställning kommer vara avgörande!

VILLKOR

Detta är en heltidstjänst på tillsvidarebasis med start enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. Kollektivavtal, goda villkor.

MER OM ELTECNO

Vi utvecklar, designar, producerar och marknadsför färdigkopplade tekniska lösningar till framförallt den svenska marknaden, men även till våra nordiska grannländer. Vi har 80 duktiga och motiverade medarbetare som skapar koncept bestående av högkvalitativa produkter som tillgodoser marknadens krav på god funktionalitet, kvalitet, pris och service. Vi har kontor, produktion och lager i egna lokaler strax söder om Malmö.

Besök gärna vår hemsida för mer information om oss: www.eltecno.se

FÖR ATT SÖKA ROLLEN…

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 8/5 2022. Observera att vi tar inte emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Maria Rudolfsson på epost maria.rudolfsson@roirekrytering.se eller Niclas Wate på epost niclas.wate@roirekrytering.se. För frågor rörande företaget eller rollen är du även välkommen att kontakta Kommersiell Chef Daniel Rakowski; daniel.rakowski@eltecno.se.

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
PROJEKTLEDARE – MED ETT STORT DRIV OCH TEKNIKINTRESSE

Roi Rekrytering Sverige AB