teknikjobb.se

Logo

Projektledare Matarrangemang

Företag Malmö stad
Ort
Utgår

2019-03-25

Ansök nu

Projektledare Matarrangemang

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

Fastighets- och gatukontoret äger, utvecklar och förvaltar stadens mark. Tillsammans med Malmöborna och stadens näringsliv skapar vi ett gott stadsliv. Vi arbetar med allt från att fylla staden med evenemang till att bygga ut staden, utveckla trafiksystemen, förvalta odlingslotter och värna om våra natur- och rekreationsområden. Vi är omkring 450 medarbetare med vitt skilda kompetenser som samarbetar och hjälper varandra i en miljö som präglas av kunnighet, dynamik, föränderlighet och kreativitet. 

Arrangemangsenheten arbetar med arrangemang och arrangemangsutveckling i stadens offentliga rum - torg, gator, parker, stränder - i ett nära samarbete med föreningsliv, Malmöbor, förvaltningar och näringsliv. Producerar egna arrangemang som Malmöfestivalen, Food Truck festival och nyår. 

Arbetsuppgifter

Arrangemangsenheten arbetar kontinuerligt med nya koncept, stategiarbete och förbättrande av befintliga arrangemang. Utmaningarna är många och spännande, mycket för att intresset och medvetenheten kring mat och dryck hela tiden ökar. 

Du kommer att arbeta med arrangemang av varierande storlek och innehåll i Malmö. Där arbetar du för en utveckling av idéer som kommer Malmö stad och malmöborna tillgodo. Du tar initiativ och blir en tydlig avsändare för Malmös Fastighets- och gatukontor i frågor som gäller mat och dryck kopplade till arrangemang och event där avsändaren i första hand är Malmö stad. Du kommer att projektleda matarrangemang och vara en aktiv del i andra projekt ur ett matperspektiv. Här ingår arbetsuppgifter som projektledning, operativt arbete, bokning, utbildning, databashantering, planering, kontakt med utställare/externa parter, budgetansvar, operativt arbete och utvärdering. 

Du brinner för att skapa nya möjligheter i en ung stad som Malmö. Du är öppen för nya idéer som skapar delaktighet vilket är en viktig ingrediens i Malmö stads arbete. Att möta den yngre generationen är viktigt samtidigt som arrangemangen vänder sig till hela staden. Ett axplock av arrangemang ingår i uppdraget: Barnens Food Truck Festival, Malmö Food Truck Festival, Malmöfestivalen och Vinterspelen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av att projektleda större arrangemang, med mat som största fokus. För att nå framgång behöver du ha ett stort kontaktnät inom mat- och dryckesbranschen, såväl med restauranger som producenter och grossister. Vidare ska du ha erfarenhet av att ta fram och producera egna matrelaterade arrangemang samt haft ett budgetansvar. Vi vill också att du har goda kunskaper om det kommunala arbetssättet och strukturen. Att näverka kommer naturligt för dig och du tycker om att knyta kontakter både lokalt och regionalt. 

Vi tror också att du har god kunskap i logistisk samordning t ex service och transporter till utställare m.m. Vi ser gärna att du har intresse och kunskap för Malmö stads miljöpolicy. 

Som person är du driven, ser och utforskar möjligheter här och nu men också i ett strategiskt långsiktigt perspektiv. Du är nyfiken av naturen och självklart brinner du för mat och matarrangemang. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-25

Referensnummer: 037-1916

Kontaktpersoner

  • Erland Weerasinghe
  • Enhetschef
  • 040-342166

Fackliga företrädare

  • Lotta Cederfeldt
  • Vision
  • 040-34 21 48
  • Torbjörn Håkansson
  • SACO
  • 0733-23 66 07

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Dela detta jobb

Logo
Projektledare Matarrangemang

Malmö stad