teknikjobb.se

Om arbetsplatsen

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. 

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

Mark- och exploateringsenheten ligger under Kommunledningsförvaltningen. Dina närmaste kollegor kommer att vara projektledare inom mark och exploatering, GIS-ansvarig, byggprojektledare, markförvaltare och anläggningsingenjör.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att ansvara för projektledning i samband med exploaterings- och investeringsprojekt i kommunen. Projekten omfattar byggnationer av mark och gata men även andra projekt kan förekomma. I din roll leder du fler projekt parallellt och har ansvar för att projekten genomförs från förstudie, projektering och genomförande till slutbesiktning i enlighet med budget, tidplan, säkerhet, kvalitet och miljö. Du deltar i detaljplaneprocessen, tar fram underlag till exploateringsprocessen, upphandla entreprenörer och granskar deras arbete. Du kommer att vara behjälplig till byggprojektledarna med fastighetsrättsliga frågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kompletterar vårt team med ny kunskap, energi och personlighet och som har intresse för samhällsbyggande. Du har utbildning inom lantmäteri, väg- och vatten, fastighetsrätt eller annan lämplig utbildning. Du är trygg i att fatta beslut, nyfiken, idérik, drivande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Som person är du ödmjuk, förtroendeingivande och kommunikativ samt har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du bidrar till vårt team, där vi värdesätter öppenhet, samarbetsförmåga och ansvarstagande. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A884815

Övrigt

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken. 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Generell information

Sista ansökningsdag
2019-07-08

Arbetsplats
Blekinge län

Kommun
Ronneby

Yrkeskategori
Exploateringsingenjör

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Antal tjänster
1

Kontaktperson

Anna Hinseäng
Mark- och exploateringschef 0457618047

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via växeln
0457-61 80 00

Projektledare mark och exploatering

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-08

Ansök nu

Dela detta jobb