teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Har du ett brinnande samhällsengagemang samt vill vara med och både bygga om och bygga ut Falun? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker en driven och teamorienterad projektledare som liksom oss är intresserad av att utveckla och förvalta stad, land, mark och vatten. Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete där du får möjlighet att utveckla metoder och arbetssätt. I samarbete med ett grymt duktigt team och en coachande chef som låter dig vara experten får du chansen att påverka projekt från grunden!

Vi ingår i Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen, som har drygt 100 medarbetare fördelat på sju avdelningar. Exploateringsavdelningen är en av de mindre avdelningarna i Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen. Vi är i dagsläget ett väloljat team på tio personer som samarbetar kring en mängd olika uppdrag. Under de senaste åren har vi arbetat med allt från villa- och industrigator, cykelvägar och rondellytor till skateboardpark, resecentrum, stadsrum och parkområden. Nu väntar fler spännande uppdrag, såsom den kommande regementsetableringen i Falun!

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du spelar en central roll i våra investerings- och exploateringsprojekt och får möjlighet att medverka i hela processen från detaljplanearbete till slutbesiktning av exploateringsområden. Din roll kommer att variera från projekt till projekt. Vid större investeringar och exploateringar kommer du att arbeta som projektledare under hela processen från planarbetet, via framtagande av exploaterings- och genomförandeavtal, till upphandling av projektering och entreprenader.
Vid mindre projekt kommer du även att arbeta som byggledare. Förutom alla externa kontakter med medborgare, näringsidkare och andra aktörer så sker också dialog med och presentationer för politiker i kommunen. Stort samarbete och utbyte sker med kollegor inom exploateringsavdelningen samt de andra avdelningarna inom förvaltningen.

Arbetsuppgifterna består bland annat av: 

- Upphandling av entreprenader, projektering, byggledning och besiktning

- Projektledning

- Projekteringsledning och samordning

- Ta fram kalkyler för investerings- och exploateringsprojekt

- Sköta affärsöverenskommelser och kontraktsskrivning

- Byggledning

- Förundersökningar

- Eventuellt utföra riskbedömningar 

Kvalifikationer

För rollen krävs: 

- Vi ser att du som söker har en civilingenjörsexamen, företrädesvis med inriktning mot väg, vatten, bro eller samhällsbyggnad, alternativt landskapsarkitekt. Om du  saknar en civilingenjörsexamen inom något av nämnda områden kan det vägas upp med motsvarande yrkeserfarenhet inom samhällsbyggnad och/eller anläggningsbranschen som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.

- Goda kunskaper i kalkylering/företagsekonomi

- God erfarenhet av projektledning

- God kännedom om projektering och kunskaper inom entreprenadjuridik

- Kunskap om de regelverk som styr projektering och upphandling, byggande och avtalsskrivning 

- God datorvana

- God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du främjar en stabil och förtroendeskapande arbetsatmosfär. Du är självgående och initiativrik, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du fokuserar på resultatet, är riskmedveten och följer upp de ekonomiska följderna av de egna aktiviteterna. Det är även viktigt att du har förmågan att samarbeta effektivt med andra, där du delar med dig av kunskaper och erfarenheter i strävan efter att uppnå gemensamma mål. Vidare är det viktigt att du är analytisk och kan sätta dig in i och förstå problem snabbt och att du har ett metodiskt arbetssätt där du planerar väl i förväg, gör tydliga prioriteringar samt fördelar resurser effektivt.

Meriterande kvalifikationer

- Kunskap och erfarenhet inom BAS-P och BAS-U

- Erfarenhet av LOU

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt i inledningsskedet om sökande och arbetsgivare kommer överens om det. 

Vi tillämpar årsarbetstid. 

För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll (2010:479) utdrag från Rikspolisens belastningsregister.

Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

UPPLYSNINGAR

Magnus Fridsén, exploateringschef, tfn: 023 – 878 63, mail: magnus.fridsen@falun.se

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Ulrika Bergman, SACO, tfn: 023 - 827 74

Frida Petersson, Sveriges arkitekter, tfn: 023 - 867 66

Christina Johansson, Vision, tfn: 023 – 821 10.

ÖVRIGT

Falu kommun använder kompetensbaserad rekryteringsmetodik och vi kommer i denna rekrytering genomföra arbetspsykologiska tester och arbetsprov som en del av urvalsmetoden för att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess. 

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Vid problem med att genomföra din ansökan är du välkommen att kontakta rekryteringscenter@falun.se.

Antal tjänster: 1

Sista ansökningsdag: 2022-02-11

Arbetsgivare: Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen, Falu kommun

Ort: Falun

Titel: Projektledare mark och anläggningsbyggnation

Tjänstens omfattning: 100

Webrecruiter ID: 4459044173

Logga

Projektledare mark och anläggningsbyggnation

Ansök nu

Dela detta jobb