teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Projektledare Mark/Exploatering/Gata till gatuavdelningen

Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Projektledare Mark/Exploatering/Gata till gatuavdelningen

Om arbetsplatsen

Att arbeta i Mariestads kommun är att göra skillnad tillsammans med andra och att utvecklas individuellt. Här behövs och uppskattas alla för det de gör både av invånare och av arbetsgivare. Varje anställd i Mariestads kommun är en avgörande del i det viktiga arbetet med att ge service och omsorg till invånarna. Mariestads kommun fokuserar på hälsa, utveckling och delaktighet för sina anställda och ser möjligheterna hos varje person. Tillsammans skapar vi grunden för en god stad och utvecklar samhället till det vi vill att det ska vara.

I Sjöstaden Mariestad arbetar 2 500 kommunanställda från 170 yrkesgrupper inom 120 verksamhetsområden med några av Sveriges viktigaste uppdrag. Barns lärande, god omsorg, hållbar samhällsutveckling och miljöfrågor är bara några exempel på det som vi satsar på.

Mariestad har tillsammans med Töreboda och Gullspång ett kommunsamarbete där bland annat verksamhet teknik är gemensamt.
Värdkommun och arbetsgivare för verksamhet teknik är Mariestads kommun.
Verksamheten präglas av gemenskap och samarbete. Hos oss skapar vi varandras framgång!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete som projektledare inom gatuavdelningen. Som projektledare arbetar du övergripande med projektet. Du arbetar såväl operativt som strategiskt med fokus på att driva, leda och samordna arbetet i projekt gällande gatuavdelningen kommer du huvudsakligen att leda exploateringsprojekt, som berör flera avdelningar, samt större gatuprojekt. Du följer upp projekten både vad gäller utförande och ekonomi. Du blir en nyckelperson som ansvarar för hela projektprocessen från analys av olika verksamheters krav och behov till färdigställande.

Du ansvarar för uppföljning av projektet gällande tid, kvalitet och ekonomi fram till färdigställande. Som projektledare för du kommunens talan i kontraktsfrågor och du har kontakt med interna och externa parter.
I tjänsten ingår arbete både på kontoret och ute i fält.
Din anställning är i Mariestads kommun.

Vi på gatuavdelningen ansvarar för kommunens gator och allmänna platser, både gällande drift och underhåll samt investeringar. Gatuavdelningen tillhör sektor teknik som arbetar inom hela MTG-området (Mariestad, Töreboda och Gullspång), med en gemensam teknisk nämnd.
En stor del i vårt arbete handlar om att ta fram planer och program för hur driften ska skötas samt agera stöd åt arbetsledarna i vår driftsorganisation och kontrollera att arbeten som beställs utförs. På vår avdelning har vi våra ansvarsområden men arbetar som en grupp och hjälps åt då vi är säkra på att framgång skapar vi tillsammans.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad projektledare eller har annan utbildning som stämmer väl överens med de arbetsuppgifter som beskrivs ovan. Erfarenhet av projektledning är ett krav.

Som person tar du initiativ och är drivande i din yrkesroll. Du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du har en bra kommunikativ förmåga samt en stark integritet men är samtidigt öppen för dialog och förbättringsarbete. Du tycker om att hålla i många projekt samtidigt och har en vilja att utvecklas som person. Ditt ledarskap präglas av att du bygger förtroende, klargör riktning och levererar resultat. Genom en tydlig kommunikation om förväntningar och mål delegerar du och följer upp.

Vi söker dig som
• har relevant erfarenhet från projektledning, uppdragsledning
• har en teknisk universitets- eller högskoleexamen, alternativt annan motsvarande utbildning i kombination med erfarenhet som vi sammantaget bedömer likvärdig
• har erfarenhet av arbete med budget, prognoser och ekonomisk uppföljning
• Har god kommunikativ förmåga både i tal och skrift
• Har körkort för personbil

Det är meriterande om du har
• Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation
• God förhandlingsvana
• Erfarenhet från entreprenadbranschen

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse. Rekryteringsprocessen kommer att pågår fortlöpande så avvakta inte med att skicka in din ansökan.

Referensnummer: A1143566

Övrigt

Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Mariestads kommun rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logo
Projektledare Mark/Exploatering/Gata till gatuavdelningen

Mariestads kommun