teknikjobb.se

Projektledare ledning – Gotlands Elnät AB - Tomas

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-08-20

Ansök nu

Projektledare ledning – Gotlands Elnät AB - Tomas

Här kommer du att arbeta
Vi har en gemensam vilja att påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät på Gotland. GEAB befinner sig mitt i en spännande förändringsresa där digitalisering och IT genomsyrar det mesta, här kommer du aktivt kunna påverka och bidra samtidigt som existerande lösningar med högt ställda tillgänglighetskrav skall levereras.

Vi behöver dig för att nå dit. Du kommer att arbeta på Gotlands Elnät AB

Din roll
Vi erbjuder ett framtidsyrke som är både omväxlande och fritt. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och säkerhetsmedvetenhet, vi är ytterst måna om att vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet under säkra förhållanden 

Dina arbetsuppgifter
Leda investeringsprojekten för våra ledningar i distributionsnätet (0,4-70kV).
Du kommer att ansvara för att planera och driva dina projekt i mål till rätt kostnad, kvalitet och tid.
Upphandla och leda konsulter, leverantörer och entreprenörer. Samverka internt med övriga funktioner inom GEAB och med andra externa aktörer som kommuner och myndigheter.
Du kommer även ha möjlighet till att bidra till utveckling av projektverksamheten genom deltagande i interna projekt och arbetsgrupper.

Gruppen består idag av ca 18 medarbetare fördelat på Projektledare, Beredare och dokumentation.
För rätt person så finns möjligheter att vidareutveckla sin kompetens i något av våra många specialområden.
På GEAB går säkerheten först, vi arbetar ständigt med att förbättra arbetsmiljön. För oss är det en självklarhet att alla vill vara med och bidra till detta.

Vi söker dig som har

  • Eftergymnasial utbildning inom elkraftsteknik eller motsvarande utbildning/yrkeserfarenhet.

  • Du har god kompetens inom elkraftsbranschen och regionnätsledningar.

  • Mångårig erfarenhet av att leda investeringsprojekt för regionnätsledningar och god kompetens inom entreprenadjuridik.

  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva stora strategiska projekt med komplex teknik.

Du ser möjligheter i både kommersiella och tekniska utmaningar. Arbetet innebär en stor del externa kontakter, därför ser vi gärna att du har en god social förmåga och är tydlig i både skriftligt och muntlig kommunikation. Du är ansvarstagande, driver arbetet framåt med god uthållighet och utgår ifrån ett strukturerat arbetssätt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. På Geab jobbar olika yrkesgrupper och generationer sida vid sida. Vi utformar arbetsförhållanden och anställningsvillkor för att underlätta för medarbetare att kombinera arbete, privatliv och föräldraskap. Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Geab arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
För att lyckas i rollen krävs att du har stark drivkraft, är engagerad och samtidigt är flexibel och lyhörd som person.

Placeringsort
Tjänsten är placerad i Visby.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef: Tomas Ahlström, 070-9651830. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare: Zanko Dasko, tfn 0702 532 896
Fackliga representanter för denna tjänst är Staffan Sundström, Ledarna, tfn 0498-28 52 64. Jeanette Regin, Unionen, tfn 0498-28 50 22 och Patrik Malmquist, SEKO, tfn 0725 756 538.

Välkommen med din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan senast den 20 Augusti 2021. I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall. Urval och intervjuer sker efter slutdatum. Välkommen med din ansökan.

Att arbeta inom Geab innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.#LI-JM1

Dela detta jobb

Projektledare ledning – Gotlands Elnät AB - Tomas

Vattenfall AB