teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektledare lager och logistik

Ansök nu

Projektledare lager och logistik

ValueOne söker en driven projektledare och logistiker med erfarenhet av att flytta lagerverksamhet till ett konsultuppdrag med placering hos vår kund verksam inom e-handel och retail i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast och beräknas pågå i ett år.Om rollen

I rollen som projektledare ska du arbeta med att projektleda en flytt av lager från Sverige till en 3PL-lösning i annat land i sEuropa.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom logistik, supply chain management eller liknande. Du är en driven projektledare med tidigare erfarenhet från lagerflyttar och gedigen kunskap om logistik, 3PL, lageruppsättning och e-handel. Har du en bakgrund inom modebranschen ser vi det som meriterande. Även kunskaper om processer och metoder inom Warehouse Management System (WMS) är meriterande.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Projektledare lager och logistik

ValueOne AB