teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare inom VA till Hässleholm Miljö AB

Ansök nu

Projektledare inom VA till Hässleholm Miljö AB

I Hässleholm händer det mycket: investeringar på cirka 1,6 miljarder kronor finns att vänta på våra VA-anläggningar de närmaste 20 åren! Därför söker vi nu en projektledare inom VA. En spännande och varierande tjänst där samhällsutveckling är i fokus! Tillsammans med ditt team driver ni förbättringsarbete för att säkerställa god VA-försörjning nu och i framtiden.

Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Tillsammans räddar vi världen lite varje dag! Vi är ca 140 anställda och omsätter omkring 380 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.hassleholmmiljo.se/hassleholm-miljo---privatperson/vatten--avlopp/vatten-och-avlopp.html

Arbetsbeskrivning

Som VA-projektledare driver och leder du projekt inom VA-området med ansvar för budget, tidplan, kvalitetsuppföljning och arbetsmiljö. Du planerar och följer upp projekten och rapporterar regelbundet i samband med prognosuppföljningar. I din roll leder du arbetet med att ta fram handlingar, driver och hanterar alla frågor kring våra projekt, från förstudie/utredning till färdigställt projekt, så att VA-anläggningarna byggs ut på ett optimalt sätt där miljö, kvalité, kostnader samt hänsyn till framtida drift och underhåll beaktas.

Projekten som avses är nybyggnad och sanering i vårt ledningsnät för ren-, spill- och dagvatten och projekt på reningsverk, vattenverk och pumpstationer. Ditt ansvarsområde som projektledare är att:

  • Beställa och samordna förstudier, utredningar, projekteringar till färdig handling

  • Projektleda och samordna upphandlingar

  • Leda projekten såväl administrativt som fysiskt på arbetsplatsen (gäller mindre projekt)

  • Säkerställa god administration såsom tider, ekonomi, prestation och arbetsmiljö

Dina arbetsdagar är varierande och du har nära samarbete med flera parter. För att lyckas bra i dina projekt är en aktiv och god dialog med både abonnenter, exploatörer, entreprenörer och medarbetare inom bolaget och inom kommunen viktig. Du är därför kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende i din omgivning såväl internt som externt.

Vem är du?

Du som söker har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning och/eller flera års arbetslivserfarenhet inom projektledning med minst en avslutad gymnasial utbildning. Kanske har du varit projektledare, projektingenjör, projektör, VA-ingenjör, entreprenadingenjör eller motsvarande. Kommer din erfarenhet dessutom från VA-branschen ses detta som meriterande. Att ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik ses även det som värdefullt för rollen och är därför meriterande.

Då tjänsten är bred och då du kommer att leda projekt inom olika faser såsom förstudie/utredning, projektering, utförande är flexibilitet, samarbetsförmåga och initiativtagande viktigt. Du känner dig trygg i rollen som projektledare och har en självinsikt och ett mod att agera när det behövs. Utöver detta har du god analytisk förmåga samtidigt som du är drivande och kan överblicka helheten. Du bör även trivas med ständigt pågående utvecklings- och förändringsarbete där du kan se och ta tillvara förbättringsmöjligheter. Tillsammans med dina kollegor arbetar du engagerat för att nå uppsatta mål.

För tjänsten krävs att du har god datorvana samt kunskap i projektadministration och projektekonomi samt att du behärskar svenska språket i tal och skrift. Har du kunskap om VA-specifika regelverk såsom AMA, ABT, AB och ABK ses det som meriterande. B-körkort är ett krav.

På Hässleholm Miljö gillar vi olika!

Vi strävar efter mångfald på alla tänkbara sätt och värdesätter det som blandade grupper tillför verksamheten.

Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som ägs av Hässleholms kommun. Bolaget tillhandahåller flera viktiga verksamheter, där samtliga fyller en funktion för ett välfungerande samhälle. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, transporterar och renar spillvatten samt avleder dagvatten (tidigare Hässleholms Vatten). Vi producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe samt ger stöd för att privat- och företagskunder ska kunna effektivisera sin energiförbrukning.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Hässleholm Miljö AB med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Svensson via mail: linda.svensson@jeffersonwells.se

Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan snarats möjligt.

Dela detta jobb

Projektledare inom VA till Hässleholm Miljö AB

Hässleholm Miljö AB