teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

PROJEKTLEDARE INOM VA OCH ANLÄGGNING

Företag Hagfors kommun
Ort
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

PROJEKTLEDARE INOM VA OCH ANLÄGGNING

ARBETSPLATS SAMHÄLLSBYGGNADSAVDELNINGEN

Som medarbetare i Hagfors Kommun är du en viktig del i vår vision om ett attraktivt Hagfors. Vår vision ska förena alla oss som bor, lever och verkar i vår kommun och ge oss vägledning i arbetet med att skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Det är en framtidsbild som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta framtiden med mod och positiva attityder. Som medarbetare inom samhällsbyggnadsavdelningen är du en viktig del i vårt gemensamma arbete mot vår vision.

Samhällsbyggnadsavdelningen ansvarar för vatten och avlopp, gator och vägar, avfall och återvinning, skogsvård, mark och exploatering, flygplats, kost och service samt alla kommunens lokaler och byggprojekt.

Vi söker nu en projektledare med inriktning mot VA, mark och anläggning. Tjänsten ligger organisatoriskt under kommunens VA-enhet och det huvudsakliga arbetsområdet kommer att vara arbete inom ledningsnätet. Beredskapstid inom kommunens VA-verksamhet för rörnätet kan komma att ingå. Utöver projektledning förväntas du även vara ett stöd för verksamheten i den dagliga driften samt arbetet med underhållsplanering, beställning av material, kalkylering, och förprojektering.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER

Som Projektledare inom VA utgör du en servicefunktion till driftledaren inom enheten och kommer i samråd med driftledare och GVA-chef att planera och prioritera de projekt som verksamheten har inom ramen för sitt uppdrag.

Du arbetar självständigt med planering, samordning samt projektledning och uppföljning av de projekt som tilldelats dig och rapporterar till ansvarig driftledare. Du betraktas i din roll som sakkunnig och kan självständigt driva projekt enligt beslutade ramar. Du är också ett stöd till verksamheten vid budgetarbete, kalkylering och framtagande av underhålls- och investeringsplaner. 

Du som söker är troligen utbildad ingenjör med inriktning mot VA eller mark och anläggning eller har motsvarande kunskaper förvärvat genom erfarenhet och som vi som arbetsgivare bedömer likvärdigt. Du har ett gediget intresse för arbetsmiljö, säkerhet och projektledning.  Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom kommunal verksamhet eller arbetat med projektledning för offentliga aktörer eller annan samordning av projekt inom offentlig sektor.  

Du är strukturerad, lösningsfokuserad och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Körkort med förarbehörighet B, samt kunna flytande svenska i tal och skrift är ett krav

LÖN

Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.

ÖVRIGT

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Tjänsten tillsätts förutsatt att nödvändiga politiska beslut tas.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela detta jobb

logo
PROJEKTLEDARE INOM VA OCH ANLÄGGNING

Hagfors kommun