teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

PROJEKTLEDARE INOM STRATEGISK MARKNADSFÖRING TILL EXAKTA CREATIVE

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-15

Ansök nu

PROJEKTLEDARE INOM STRATEGISK MARKNADSFÖRING TILL EXAKTA CREATIVE

Exakta Creative är en Skånebyrå med kontor både i Malmö och Hässleholm med kunder över hela Sverige. Med fler duktiga människor och mer kompetens kan vi ytterligare stärka vårt kunderbjudande av strategiskt varumärkesarbete, kommunikation och ännu mer digital marknadsföring. I vår koncern som omsätter över en halv miljard finns en bank av möjligheter för de kreativa och dem som vill vara i händelsernas centrum. Exakta Creative söker nu projektledare, Art Director, Copywriter och Digital marknadsförare.

ROLLEN SOM PROJEKTLEDARE

Du är en driftig projektledare med gediget kunnande inom strategisk marknadsföring i alla typer av media och kanaler. Du gör omvärldsanalysen och strategiformuleringen utan omsvep, och kan möta kundens frågor direkt i säljsamtalet. Du är van vid att rekrytera nya kunder såväl som att vårda befintliga.

Som kundansvarig är du van vid att jobba i ett nätverk och koordinerar dina projekt strukturerat, lättförståeligt och effektivt. Du leder framgångsrikt din arbetsgrupp som du kontinuerligt förser med jobb. Du är en inspiratör som höjer nivån hos alla. Du har minst 5–10 års erfarenhet från reklambyrå, mediebyrå, digitalbyrå eller marknadsavdelning. Din inriktning är ekonomi/marknadsföring oavsett vilken erfarenhet och utbildning du har i ditt bagage. Med gott självförtroende, kreativt tänkande och verbala förmåga kan du sälja, bygga vårt varumärke över tid. Du gillar utmaningen att vara med och utveckla, bygga och skapa framtidens byrå.

INFORMATION

Tillsvidareanställning heltid med lön enligt överenskommelse

Du utgår från: Malmö/Hässleholm

B-körkort är ett krav.

Språkkunskaper är meriterande.

ANSÖKAN

Urval och intervjuer kommer ske löpande. Har du frågor angående tjänsterna mejla till vår VD Magnus Sahlén – magnus.sahlen@exakta.se

 

Dela detta jobb

logga
PROJEKTLEDARE INOM STRATEGISK MARKNADSFÖRING TILL EXAKTA CREATIVE

Roi Rekrytering Sverige AB