teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare inom Stadsbyggnad till Nacka vatten och avfall

Ansök nu

Projektledare inom Stadsbyggnad till Nacka vatten och avfall

Nacka vatten och avfall AB strävar efter att skapa Sveriges främsta vatten- och avfallstjänster för hållbar och kraftfull samhällsutveckling. Vi är ett helägt bolag av Nacka kommun, en av Sveriges mest innovativa kommuner som står inför en stark tillväxt de närmaste åren. Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö där alla är delaktiga och har ett gemensamt ansvar för att utveckla Nacka vatten och avfall AB i enlighet med affärsidé, mål och strategier samt våra värderingar att vara professionella, nytänkande och hållbara.


Som projektledare hos oss får du arbeta i en ansvarsfull och omväxlande roll med breda kontaktytor och intressanta utmaningar. Var med och påverka bolagets utvecklingsresa – samtidigt som du utvecklar din egen kompetens!

Vi erbjuder
En möjlighet att arbeta med ett kompetent, livligt och glatt gäng projektledare inom avdelningen Stadsbyggnad! En chans att följa med i stadsbyggnadsprocessen från tidigt skede till utbyggd anläggning i ett uppdrag med många möjligheter och intressanta utmaningar. Du får arbeta på en avdelning med engagerade och kunniga kollegor som drivs av målbilden att bidra till en långsiktigt hållbar VA-försörjning i hela Nacka kommun, när vi bygger stad i Nackas centrala delar eller omvandlar landsbygd till permanenta bostadsområden - och i allt där emellan.

Ditt uppdrag
I din roll som projektledare leder och driver du framförallt VA-projekt, med stöd av projektmetodiken XLPM. Vid VA-projekten har du ansvaret att se till att VA-lösningarna designas med rätt kvalitet och till rätt kostnad. Projekten är ofta komplexa och initieras redan tidigt i detaljplaneskedet och pågår till slutbesiktad anläggning. Du ser till att projektet levererar överenskommet resultat vid överenskommen tidpunkt och inom beslutad projektbudget.

I ditt arbete ställs du löpande inför frågeställningar inom VA- och entreprenadjuridik och i att finna tekniska lösningar i de projekt och utmaningar du ställs inför. Avdelningen Stadsbyggnad består av sju projektledare, VA-ingenjör och projektsamordnare och du rapporterar till avdelningschef.

Dina arbetsuppgifter som projektledare innebär bland annat att:

  • Se till att projektet uppnår uppställda mål avseende tid, kostnad och resultat via projektplaner, lägesrapporter, ekonomiska uppföljningar med mera.
  • Säkerställa bygghandlingar i projektet och bevaka att VA-kollektivet enbart belastas med nödvändiga kostnader.
  • Ansvara för att ta fram nödvändiga underlag och handlingar för projektet, bl.a. med stöd av upphandlade konsulter och övriga projektmedlemmar.
  • Ta fram projektspecifika avtal som exempelvis genomförandeavtal med kommunen och VA-utbyggnadsavtal med exploatörer.
     

Din profil
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av att leda projekt inom stadsbyggnad, anläggning och/eller infrastruktur. Du har en teknisk universitets- eller högskoleutbildning inom väg och vattenbyggnad, samhällsbyggnad, miljö eller motsvarande kunskapsnivå förvärvad på annat sätt. Du är van vid att leda projekt enligt standardiserad projektledningsmetodik.

Det är meriterande med erfarenhet och kunskap inom VA. Har du dessutom förståelse för hur ett kommunalt bolag drivs och beslutsgången i en kommunal verksamhet så är det ett plus. Du ska ha kännedom om standardavtal för branschen, exempelvis ABK, AB/ABT, LOU/LUF och AMA samt praktisk tillämpning av entreprenadjuridik. Körkort B är ett krav.

Tack vare affärsmässighet, ett professionellt förhållningssätt och en god samarbets- och kommunikativ förmåga har du lätt för att bygga långsiktiga och varaktiga relationer med både interna och externa parter. För att lyckas i rollen ser vi att du har ledaregenskaper, trivs med att ta beslut och har ett målinriktat arbetssätt med förändringsledning som en naturlig del. Som person är du prestigelös och tycker om att dela med dig och stötta dina kollegor med din kunskap och att ta till dig av andras kunskap och erfarenheter. Du är strukturerad och har ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt och med kvalitet och engagemang har du förmåga att driva projekten framåt.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi sitter i nyrenoverade och moderna lokaler i Finntorp, i närheten av Sickla Köpkvarter med goda kommunikationer.

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kan komma att genomföras innan anställning.

Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut, dock tidigast den 31 augusti. Självklart är du dock välkommen med din ansökan fram till sista ansökningsdag den 12 september 2022.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Projektledare inom Stadsbyggnad till Nacka vatten och avfall

Nacka vatten och avfall AB