teknikjobb.se

Relacom är ett expansivt företag på en tillväxtresa med en tydlig affärsidé  

Vi söker dig som skulle vilja vara med och bygga upp verksamheten runt vår satsning inom solcellbranschen där vi är på stark frammarsch och full med framtidstro. Det vi upplever nu är bara början på en mycket spännande resa där just din kompetens och erfarenhet från solcellsbranschen är värdefull.  

Ett av våra mest växande områden är tjänster inom förnybar energi där vi kraftfullt har etablerat oss i Sverige inom elbilsladdningsinfrastruktur inom såväl publik-, fastighet- och privatkunds laddning som vi nu även kompletterar med vår solcellssatsning. 

Så just nu letar vi efter dig som är en Projektledare inom solcellsområdet för att även inom detta område leva upp till våra värdeord som är ”kompetenta och pålitliga”.   

Om tjänsten  

Som projektledare hos Relacom kommer du ingå i ett team inom vårt område Innovation för att med kollegor bygga upp detta verksamhetsområde. Du kommer jobba nära ledaren för Innovation som även blir den som du rapporterar till. Du får ett övergripande ansvar för att genomföra uppbygganden och sedermera ansvara för solcellsområdet, allt från interna rutiner och processer som relationen med kunder, underentreprenörer och leverantörer. En del kunder och processer/rutiner är på plats men mycket återstår också, vilket gör att arbetet innehåller en stor del utvecklingsarbete.  

Säkerhet och kvalitet är alltid i fokus på Relacom.  

Din profil  

Vi söker dig som:  
trivs i rollen som drivande och att jobba tillsammans mot gemensamma mål  
har erfarenhet från solelbranschen  
gillar ett strukturerat arbetssätt med mål och uppföljning  
har fallenhet för ständiga förbättringar kopplade till säkerhet, kvalitet och produktivitet  
har kunskaper om produktionsplanering och ekonomisk uppföljning  
kunskaper i entreprenadjuridik  

Du har förmodligen en teknisk högskoleutbildning eller YH-/KY-utbildning inom bygg, energi eller liknande. Engelska är den del av din vardag, övriga språkkunskaper är meriterande. Körkort är ett krav.  

Vi tror på fördelarna med en jämställd arbetsplats och arbetar för mångfald bland våra medarbetare.  

Arbetsorten är flexibel, det är din kompetens som är viktigast.  Vi har kontor på följande orter; Bromma, Huddinge, Västra Frölunda, Västerås, Örebro, Norrköping, Karlstad, Jönköping, Malmö, Linköping eller Helsingborg, så du bor med fördel i eller i närheten av någon av dessa orter.   

Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.    

Arbetstid: Dagtid vardagar  

Tillträde: Enligt överenskommelse      

Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Förmåner.      

Körkort: B Körkort krävs    

Placering: Ospecificerad arbetsort   

Relacom ser till att samhället och rätt prylar är uppkopplade mot nätet. Vi bygger fibernät, WiFi- och mobilnät och arbetar i nära samarbete med energibolag inom mätning, distribution och datainsamling. I Sverige är vi cirka 500 medarbetare.

Förutom i Sverige finns vi i de Nordiska länderna Norge, Finland och Danmark. Tillsammans är vi ungefär 3000 anställda. Relacom AB (Sverige) är en del av Relacomkoncernen och ägs av Nordea Bank och DNB Bank.

Relacom agerar ofta som länk mellan operatörer, energibolag, slutanvändare och leverantörer. Våra kunder är internationella bolag, lokala företag, kommuner, elnätsbolag, fiberföreningar, nätägare och konsumenter.

Loga

Projektledare inom Solcellsområdet

Företag Relacom AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb