teknikjobb.se

Huge Bostäder AB är ett kommunalt fastighetsbolag – ägare är Huddinge kommun som blev utsedd till Årets kommun 2017. Vår affärsidé är att med människa och miljö i fokus äga, utveckla och förvalta bostäder och lokaler som ökar livskraften i Huddinge. Vi har drygt 8000 lägenheter, varav cirka 700 är studentbostäder och 300 är seniorbostäder. I vårt bestånd har vi även fyra helägda samt två delägda stadsdelscentrum – ett av dem är Huddinge centrum. Vi har cirka 165 anställda fördelade över flera områdeskontor i Huddinge Kommun. Läs mer på https://www.huge.se/


VILL DU TA TILLVARA PÅ OCH MODERNISERA HUGES BESTÅND I HUDDINGE?
Huge är den omtänksamma samhällsbyggaren med människa och miljö i fokus, därför bygger vi klimatsmarta hus som gör av med mindre energi. Vi ser till att lekplatserna på våra gårdar är säkra och att det finns blomstrande rabatter, och vi tar ansvar för att utveckla nya och attraktiva miljöer där människor trivs och mår bra. Allt det här gör oss till så mycket mer än ett fastighetsbolag. Det gör oss till samhällsbyggare.

OM TJÄNSTEN
Huge ska under en 15-årsperiod rusta och byta stammar i 5 300 lägenhet av de drygt 8000 i beståndet, därför behöver de nu förstärka sitt team med ytterligare en duktig Projektledare – Ombyggnad.

Du tillhör avdelningen Fastighetsutveckling som består av tre enheter: Projektledning, Teknik och Tidiga skeden. Som Projektledare tillhör du Projekt och arbetar tillsammans med Chef Projekt, andra projektledare samt ombyggnadskoordinatorer. 

Ditt skrivbord finner du i fräscha lokaler som är centralt belägna i Huddinge Centrum. Till Huddinge Centrum finns det goda förbindelser och här finns ca 75 butiker och ett bredd utbud av nöje, service, mat och kultur i torgmiljö med öppna gator. 

ARBETSUPPGIFTER
Som Projektledare – Ombyggnad ansvarar du för dina projekt från framtagande av förstudie och kalkyler till projektering, anbud, upphandlingar, genomförande och uppföljning. Ansvaret gäller både tid, teknik, lagkrav, miljö, energi, ekonomi och kundrelationer. Dina arbetsuppgifter innebär, men är inte begränsade till:

 • Planering och genomförande av ombyggnadsprojekt
 • Tillsammans med upphandlare genomföra upphandling
 • Samverka med interna resurser samt kommun och andra lokala aktörer

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en god förmåga att få ihop dina projekt avseende tidplan, kvalité och ekonomi.

 • Eftergymnasial utbildning inom bygg-/ fastighet
 • Har flera års erfarenhet av byggprojektledning
 • Har god upphandlings- och förhandlingsvana
 • Har Körkort B

Det är meriterande om du:

 • Har akademisk examen inom bygg-/ fastighet, kanske är du högskole- eller civilingenjör?
 • Har erfarenhet av bostadsproduktion
 • Har kunskaper inom LOU och Fastighetsekonomi

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, sociala färdigheter och ditt intresse för tjänsten.

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga genom att du relaterar till människor på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare har du en god förmåga att kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har en god struktur och ansvarar för att dina processer kommer framåt och du planerar ditt arbete på ett effektivt sätt och håller tidsramar. Du har även lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter, du ser möjligheter i förändringar!

Du identifierar dig med Huges värdeord: Livskraft, Professionell och Omtanke samt vill bidra till deras vision ”Skapa livskraft i Huddinge”.

HUGE ERBJUDER DIG

 • En arbetsgivare som värnar om sin personal. Huge eftersträvar balans mellan arbete och fritid, har kollektivavtalade försäkringar och är ansluten till företagshälsovård och erbjuder friskvårdsbidrag
 • Ett fastighetsbolag med miljöfokus, b.la. miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt ingår i föreningen Sweden Green Building Council
 • Arbete i en kommun med tillväxtkraft och tillväxtambition, här bl.a. planeras för 20 000 nya bostäder till 2030
 • Huddinge Kommun utsågs till Årets Kommun 2018 på Fastighetsgalan samt Bästa Naturvårdskommun 2018 av Naturskyddsföreningen

ANSÖKAN
Om du tycker att tjänsten som Projektledare hos Huge Bostäder passar väl in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Huge Bostäder med Fasticon. 

För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är söndag 2019-04-14. Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linnéa Nilsson på linnea.nilsson@fasticon.se eller 073 - 415 43 21

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs gärna mer på www.fasticon.se  och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se  

Projektledare inom ombyggnad Huge Bostäder AB

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Dela detta jobb