teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare inom infrastruktur och anläggning

Ansök nu

Projektledare inom infrastruktur och anläggning

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande och utvecklande arbete där du får möjlighet att påverka och bidra till Kristianstads utveckling!

Rådhus Skåne kommer att vara din arbetsplats i direkt närhet till bussar och tåg. Vårt öppna kontorslandskap bjuder in till samarbete mellan projektledare, projektörer och specialister. I denna projektorienterade miljö skapar vi förutsättningar för kommande generationers Kristianstad.

Nyfiken? Läs mer och vi ser fram emot din ansökan!

Tekniska förvaltningens avdelning Anläggning ansvarar för projektering, byggnation och förvaltning av kommunens ledningsnät, allmänna platser, parkmark, skyddad natur och de kommunala vägarna. Avdelningen hanterar även den myndighetsutövning som följer tekniska förvaltningens väghållningsansvar och markförvaltande. Avdelningen består av tre enheter; utförande och resurser, driftenheten samt specialistenheten. Befattningen är placerad på specialistenheten som bland annat ansvarar för projektledning av anläggningsprojekt. Kommunen befinner sig i ett spännande skede med många samhällsbyggnadsprojekt där projektledaren har en viktig funktion.

Arbetsuppgifter

Som projektledare på tekniska förvaltningens avdelning anläggning leder du bygg- och anläggningsprojekt. Projekten omfattar ny- och ombyggnation av gator, vägar och GC-vägar, vatten- och avloppsledningsnät, parker, lekplatser med mera. Rollen spänner över ett brett kompetensområde och du driver ett flertal projekt parallellt.

Din roll som projektledare är att genomföra och styra projektet mot dess mål fastställt i projektdirektivet avseende tid, kostnad och innehåll. Du har en viktig roll i projektens planerings- projekterings- och genomförandefaser. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat projektplanering, leda projektörer och konsulter, framtagande av kravspecifikationer för upphandlingar, framdrift av projektens genomförande, ekonomisk uppföljning inklusive besiktning och slutrapportering. Att bedöma risker och att presentera/rapportera projektets framåtskridande är en viktig del i arbetet.

Det kommer att finnas möjlighet till extern kompetensutveckling och intern utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå, men även annan utbildning eller med längre erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter inom infrastruktur som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har projektledarutbildning.

Du har minst två års aktuell och relevant arbetslivserfarenhet av projektledning som projektledare, projektingenjör eller motsvarande. Du har erfarenhet av AB, ABT, ABK och AMA. Självklart hanterar du Office-paketet i ditt dagliga arbete och du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Erfarenhet av Lagen om offentlig upphandling är meriterande. Du som söker till oss har B-körkort för manuell växellåda för att enkelt kunna ta dig runt i kommunen.

Som person har du förmåga att, både självständigt och tillsammans med andra, fatta snabba och tydliga beslut. Du har även en god initiativförmåga. För att lyckas i rollen har du förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. Vidare krävs förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter.
 

Övrigt

Tekniska nämnden ansvarar genom tekniska förvaltningen för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2022-08-21

 

Dela detta jobb

Projektledare inom infrastruktur och anläggning

Kristianstads kommun