teknikjobb.se

Projektledare inom HSSEQ – Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-16

Ansök nu

Projektledare inom HSSEQ – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Är du en ansvarstagande person som drivs av att utveckla verksamheter inom HSSEQ? Då kan du vara nästa projektledare!

Din roll som Projektledare inom HSSEQ
Avdelningen Affärsstöd inom Vattenfall Services Nordic Distribution söker en projektledare. Den här rollen är en sammanhållande funktion med fokus på att uppfylla de kundkrav som finns i våra större serviceavtal kopplat till HSSEQ. I den här rollen så kommer du att driva egna projekt tillsammans med våra kunder inom HSSEQ. Du har ett övergripande ansvar som kontaktperson gentemot våra kunder när det gäller HSSEQ-frågor i våra olika serviceavtal.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
• Övergripande ansvar för att uppfylla kundkraven i våra större serviceavtal
• Utbilda personal i kundkraven
• Utveckla HSSEQ i samverkan med olika kunder
• Sammanställa kundrapporter
• Delta i regelbundna kundmöten

Dina kvalifikationer
Du har i grunden relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet. Erfarenhet från energibranschen kan vara meriterande. . B-körkort är ett krav då resor kan ingå i tjänsten. Flytande svenska i tal och skrift krävs även för tjänsten.
 
Vi söker dig som är trygg i dig själv och på ett öppet sätt kan skapa förtroende hos andra. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och utbyta idéer med kollegor och kunder då rollen innefattar många kontaktytor. Du är kommunikativt tydlig när du framför budskap till olika målgrupper. Rollen kräver även att du kan prioritera och hålla god ordning och reda.
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten: kontakta rekryterande chef Lars Österberg, tfn 070-248 31 59. För mer information om rekryteringsprocessen: kontakta Elias Ställ, rekryterare, tfn 072-452 95 40 elias.staell@vattenfall.com. Fackliga representanter för denna tjänst är: Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Ange önskad placeringsort i din ansökan. Inga ansökningar tas emot via mail. 

Placeringsort: Flexibel. Solna, Uppsala, Luleå eller Motala.
 
Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering
https://corporate.vattenfall.se/jobba-hos-oss/vattenfall-som-arbetsgivare/mangfald/
https://www.youtube.com/watch?v=XiMg6O19Ynw

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 
Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Projektledare inom HSSEQ – Vattenfall Services

Vattenfall AB