teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

PROJEKTLEDARE INOM GATA, PARK, VA OCH FASTIGHET

Företag Hagfors kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

PROJEKTLEDARE INOM GATA, PARK, VA OCH FASTIGHET

ARBETSPLATS SAMHÄLLSBYGGNADSAVDELNINGEN

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en viktig del i visionen om ett attraktivt Hagfors. Som medarbetare inom samhällsbyggnadsavdelningen är du en viktig del i det gemensamma arbetet mot kommunens vision och som projektledare har du en tydlig roll i arbetet med att skapa en bättre vardag för Hagfors invånare.

Samhällsbyggnadsavdelningen ansvarar bland annat för vatten och avlopp, gator och vägar, avfall och återvinning, skogsvård, mark och exploatering, samt alla kommunens lokaler och byggprojekt. Hagfors kommun står inför en spännande framtid och inom samhällsbyggnadsavdelningen finns många spännande projekt i pipeline. Därför söker vi nu en projektledare med inriktning mot VA, gata, utemiljö och fastighet.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER

Som projektledare inom samhällsbyggnadsavdelningen kommer du att arbeta som ett stöd till våra driftledare med budgetarbete, kalkylering och framtagande av underhålls- och investeringsplaner. I samråd med ansvarig driftledare eller chef arbetar du självständigt med planering, upphandling, samordning samt projektledning och uppföljning av de projekt som tilldelats dig och rapporterar till ansvarig driftledare/enhetschef. Du är organiserad under GVA-chef och ingår i stabsteamet, där du samarbetar med många olika funktioner inom samhällsbyggnadsavdelningen.

Som person är förväntas du vara självständig, problemlösande, strukturerad och serviceinriktad.

Vi söker dig som har relevant ingenjörsexamen inom exempelvis Byggteknik, Miljö- och Energi, Väg- och Vatten eller motsvarande kunskap från arbetslivserfarenhet alternativt annan examen eller utbildning som i kombination med din yrkeserfarenhet kan bedömas likvärdig av oss som arbetsgivare.

Du bör ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Arbete med projekt, projektledning, planering eller samordning inom kommunal eller offentlig verksamhet är meriterande.

Körkort B är ett krav för tjänsten. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Tjänsten passar dig som trivs i en mindre arbetsgrupp. Du kommer arbeta med varierande uppdrag, där du får ta mycket ansvar och arbeta för att utveckla samhället.

LÖN

Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.

ÖVRIGT

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Tjänsten tillsätts förutsatt att nödvändiga politiska beslut tas.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

logo
PROJEKTLEDARE INOM GATA, PARK, VA OCH FASTIGHET

Hagfors kommun