teknikjobb.se

Projektledare inom EL/PLC sökes

Företag Barona
Ort
Utgår

2021-10-14

Ansök nu

Projektledare inom EL/PLC sökes

Vi ser en stor efterfrågan hos våra kunder och vill därför förstärka vårt team med två drivna projektledare inom EL/PLC till vår engineering verksamhet i Göteborg. Hos oss finns en gedigen kompetens att leda och samordna projekt inom fastighet, media och automation. Vi bistår flera olika discipliner inom bland annat industrin, privata fastighetsägare och offentliga organisation med kompetenta och drivna projektledare och underhållsingenjörer. Vi har erfarenhet av att leda allt från komplexa projekt till mindre delprojekt med hjälp av ett väl fungerande arbetssätt i tätt samarbete med våra kunder.


Arbetsbeskrivning

Som projektledare inom Jernbros verksamhet i Göteborg arbetar du med varierande automations, produktions samt processprojekt, Du kommer främst arbeta med kunder inom tillverkningsindustri samt processindustri. I rollen som projektledare arbetar du med en rad olika åtaganden inom ramen för tjänsten. Du kommer självständigt driva egna projekt men också tillsammans i projektgrupper. Du kommer att vara mycket ute hos kund och därmed
vara företagets ansikte utåt. Till din hjälp har du en väletablerad organisation samt erfarna kollegor inom flera olika discipliner.

Exempel på arbetsuppgifter för tjänsten är:

 • Projekt- och projekteringsledning

 • Samordning och kontroll av installationer

 • Kalkyl och ekonomistyrning

 • Ta fram underlag för anskaffning (förstudier) och förfrågningshandlingar av automations, produktions och processanläggningar.

 • Planera och delta i samordnad provning

 • Besiktning

 • Vara teknisk sakkunnig inom programmering samt elektriska installationer

 • Ha god kännedom inom automation, processteknik samt produktionsteknik

Vem är du?

Vi söker dig som troligtvis är högskoleingenjör elektronik, automation eller motsvarande. Alternativt har motsvarande kompetens och erfarenhet.
Du har god kännedom från tillverkande- och/eller processindustrin. Har du erfarenhet eller bakgrund från leverantörs/entreprenadsidan inom process och industriautomation ser vi det som meriterande. Kompetens och erfarenhet av programmering ser vi som meriterande.
 
Som person är du engagerad och drivande i de arbetsuppgifter du utför. Du tycker om att skapa nya kontakter och se möjligheter till förbättringar. Vidare har du förmågan att jobba självständigt samtidigt som du även har förmågan att samarbeta och på ett positivt sätt skapa engagemang i en arbetsgrupp.
För att lyckas i rollen är det viktigt med god socialförmåga samt att du är tydlig i din kommunikation och ödmjuk inför uppgiften, samarbetspartners och kunden.
Goda kunskaper i engelska och svenska både tal och skrift
Resor i tjänsten förekommer i viss omfattning och därför krävs B-körkort.

Vad får du?

Som projektledare hos Jernbro får du bland annat:

 • Varierande och utmanande arbetsuppgifter

 • Goda möjligheter till kompetensutveckling genom utmanande uppdrag och utbildningar.

 • Ingå i ett team med engagerade och kompetenta medarbetare

Vi tar ej emot ansökan via email på grund av GDPR och hur vi hanterar personuppgifter. Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan slutdatum för annonsen.
Vid ytterligare frågor gällande tjänsten så kan ni höra av er till ansvarig rekryterare, Mattias Molin,
Mobil: +46 735 230 890
Vill du vara med och utvecklas tillsammans med Jernbro, är du välkommen med din ansökan redan idag.

Dela detta jobb

Projektledare inom EL/PLC sökes

Barona