teknikjobb.se

PROJEKTLEDARE FÖRVALTNING TILL SOLLENTUNAHEM, STOCKHOLM NORR

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

PROJEKTLEDARE FÖRVALTNING TILL SOLLENTUNAHEM, STOCKHOLM NORR

Kundlogotyp

 

Sökord: projektledare, fastighet, bygg, förvaltning, ROT, nyproduktion

På uppdrag av Sollentunahem söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en projektledare med erfarenhet från fastighetsförvaltning och byggprojektledning. Företaget befinner sig i ett spännande skede och vi söker Dig som vill vara med i förändringsarbetet. 

VI ERBJUDER
En utmanande roll i ett kommunalt bostadsbolag i förändring. Sollentunahem förstärker organsationen inför framtiden och Du blir en av nyckelspelarna inom den nya förvaltningsorganisationen. Sollentunahem befinner sig i en spännande utvecklingsfas, här har Du möjlighet att jobba med de stora frågorna, att driva utvecklingen tillsammans med en snabbfotad förvaltningsorganisation och att komma till jobbet med ambitionen att göra varje dag bättre.

Som Projektledare på Sollentunahem erbjuds Du en omväxlande roll där Du jobbar främst mot Förvaltningsavdelningen, men också mot Fastighetsutvecklingsavdelningen. Självklart har Du ett starkt driv och är inte rädd att hugga i där det behövs. Du hanterar och driver projekt inom ROT och eftermarknad utifrån underhåll- och investeringsplan.

OM TJÄNSTEN
Rollen som Projektledare är ny, så Du har stor möjlighet att påverka arbetsformer och rutiner. Eftersom det är en stabsfunktion kommer Du att arbeta övergripande över Sollentunahems olika verksamheter. Du kommer att vara involverad i olika förvaltningsprojekt.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat att:

Du utvecklar processer och rutiner kring försäkringsfrågor samt avlastar de operativa förvaltarna t ex vid brand- och vattenskador.

Du kommer tillsammans med den tekniska förvaltaren att arbeta med myndighetskrav och andra utvecklingsfrågor.

Du är Förvaltningsavdelningens representant i övergripande förvaltningsprojekt som hissprojekt och liknande.

Du är avtalsansvarig för ett antal ramavtal inom förvaltningsavdelningen och säkerställa leverans mot avtal.

Du driver projekt inom ROT och eftermarknad som tak, tvättstugor, fönsterbyten, fasadrenovering, målningsentreprenader, vatten och brandskador, försäkringsärenden och hissombyggnader.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som Projektledare hos Sollentunahem är det viktigt att Du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter både inom förvaltning och byggprojektledning. Erfarenhet från politiskt styrda organisationer är meriterande.

Du har relevant utbildning, kanske en KY-utbildning.

Du har ett affärssinne och grundläggande ekonomiska kunskaper. Självklart är Du en driven och engagerad medarbetare, som ser positivt på förändringsarbete.

Du är lösningsorienterad och effektiv. Du jobbar bra självständigt, men vet också att jobba med uppdrag ute i verksamheten. Du är duktig när det gäller att påverka och skapa engagemang.

Du uttrycker dig väl både i tal och skrift. Du rapporterar direkt till Förvaltningschef.

Du har B-körkort.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sollentunahem med Isaksson Rekrytering & Bemanning och önskar därmed att all kontakt angående tjänsten sker via ansvarig rekryterare Peter Zethraeus på 0733-103608 eller peter.z@isakssonrekrytering.se. OBS vi kan inte ta emot ansökningar via mail.
Välkommen med Din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. 
Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

OM SOLLENTUNAHEM
Sollentunahem är ett fastighetsbolag som utvecklar och förvaltar cirka 6 000 hyreslägenheter och cirka 400 kommersiella lokaler inom Sollentuna kommun. Vi har drygt 50 medarbetare och en omsättning på 621 miljoner kronor. Vårt bostadsbestånd finns inom hela kommunen och består av en mix från 1950-talet till 2010-tal. Sollentunahem är i en spännande utvecklingsfas med nyproduktion av cirka 1 500 hyreslägenheter, förnyelse och underhåll av äldre bebyggelse samt försäljning av 2 000 hyreslägenheter

Dela detta jobb

PROJEKTLEDARE FÖRVALTNING TILL SOLLENTUNAHEM, STOCKHOLM NORR

Isaksson Rekrytering & Bemanning