teknikjobb.se

logga

Projektledare för uppdrag på industriföretag i Sandviken

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Projektledare för uppdrag på industriföretag i Sandviken

ValueOne söker en operativ projektledare för projekt i tillverkande industri på ett större industriföretag i Sandviken. Uppdraget, som är på heltid, ska tillsättas snarast och varar cirka 10 månader.

Om rollen

Rollen som projektledare är en operativ roll där du förväntas arbeta med projektplanering / projektledning inom flera olika projekt med hög teknisk komplexitet. Du leder genomförandet av projekten och ansvarar för att det utförs enligt fastställda krav på tid, kvalitet, effektivitet etc. Rollen innebär att du kommer att ha många kontakter både internt och externt. Som projektledare förväntas du ha ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare där du delar med dig av dina kunskaper och bygger en förståelse för projektets processer. Möjligheter finns att arbeta deltid på distans.

Din bakgrund

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom teknik eller annat lämpligt område, gärna med inriktning mot projektledning, och som har några års erfarenhet av att arbeta som projektledare alternativt delprojektledare. Du har erfarenhet från industriell miljö och har tidigare drivit projekt inom tillverkande industri. Du är en person som gärna vill vidareutveckla dig inom projektledning och har en stark egen drivkraft att åstadkomma resultat. Goda kunskaper i engelska, i skrift såväl som tal, är ett krav.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Projektledare för uppdrag på industriföretag i Sandviken

ValueOne AB