teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektledare för stadsbyggnadsprojekt till Täby kommun

Ort
Utgår

2022-12-15

Ansök nu

Projektledare för stadsbyggnadsprojekt till Täby kommun

De senaste tio åren har Täby valt en spännande utveckling. Just nu finns det planer på 16 200 bostäder fram till 2035 och 20 000 nya arbetstillfällen fram till 2040. För att växa på ett hållbart sätt med många nya invånare krävs det en förstärkt kollektivtrafik. Just nu pågår dubbelspårsutbyggnad för Roslagsbanan vilket kommer leda till högre turtäthet och större robusthet mot trafikstörningar.

Om jobbet

Som Projektledare deltar du aktivt i stadsbyggnadsprojekt från tidiga planeringsskeden till slutligt genomförande. Även for dig som har lång erfarenhet av rollen finns stor möjlighet att utvecklas och hitta utmaning i stora projekt och komplexa frågor.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat förhandlingar, upprättande av exploateringskalkyler och ansvar för avtals- och genomförandefrågor som en del i plan- och exploateringsprocessen.

En viktig del i arbetet med kommunens samhällsutveckling är löpande kontakter med byggherrar, olika intressenter, näringsliv, kommunala förvaltningar och kommuninvånare.

Vem är du?

Vi söker dig som har civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad/lantmäterilinjen eller motsvarande. För att lyckas i rollen behöver du flerårig relevant arbetslivserfarenhet, god kunskap om fastighetsrätt, plan- och genomförandeprocessen, exploateringsekonomi och projektledning. Tidigare erfarenhet från kommunal verksamhet är meriterande.

Du arbetar självständigt och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du är utåtriktad, flexibel, strategisk och har god förhandlingsvana. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och lätt för att bygga goda relationer såväl internt som externt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontaktpersoner: 

I denna rekrytering samarbetar Täby Kommun med Jefferson Wells. För frågor angående tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsulter Håkan Kempel på hakan.kempel@jeffersonwells eller Lars Buvall på lars.buvall@jeffersonwells.se

Urvalet görs löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 15 december 2022

OBS: Du söker jobbet via Täby Kommuns hemsida: https://www.taby.se/kommun-och-politik/arbeta-i-taby/lediga-jobb-i-taby-kommun/?rmpage=job&rmjob=p1436

Facklig representant SAC, Elisabeth Rosenberg, elisabeth.rosenberg@taby.se, 08-555 597 02.

Om Täby kommun
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas - hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Samhällsutvecklingskontoret som består av tre avdelningar är en viktig aktör när Täby utvecklas. Avdelningarna arbetar parallellt under projektform vilket skapar förutsättningar att jobba varierat tillsammans med andra professioner. Med fokus på fyra nya hållbara stadsdelar med olika arkitektur ges våra medarbetare stor möjlighet att påverka med sin specialistkunskap. Vill du vara med och skapa det framtida Täby?

Dela detta jobb

logga
Projektledare för stadsbyggnadsprojekt till Täby kommun

Jefferson Wells