teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare - Etcon El & Styrentreprenader AB, Stockholm

Ort
Utgår

2022-05-25

Ansök nu

Projektledare - Etcon El & Styrentreprenader AB, Stockholm

Etcongruppen erbjuder branschledande tjänster inom fastighetsautomation och teknisk förvaltning. Koncernen består av Etcon El & Styrentreprenader och Etcon Automation. Med ett engagerat gäng i en positiv företagsorganisation projekterar, konstruerar och installerar Etcon styrsystem för fastigheter, allt från flerbostadshus till tekniskt avancerade industrier. Etcon El & Styrentreprenader är koncernens hjärta och har idag 35 anställda och omsätter ca 70 mkr/år.

PROJEKTLEDARE - EL & STYRENTREPRENADER AB, STOCKHOLM

Vi rekryterar en erfaren, lösningsorienterad och socialt begåvad Projektledare till Etcon El & Styrentreprenader AB. Tjänsten utgår från Årsta i Stockholm. Företaget sitter i fina lokaler och du välkomnas in i en företagskultur som kännetecknas av en kreativ och positiv entreprenörsanda med högt tempo och engagerade medarbetare.

För att lyckas i rollen som Projektledare är du erfaren inom el- och styrentreprenad samt en person som gärna vill arbeta i framkant av teknisk utveckling. Som Projektledare får du möjlighet att genom ett stort eget ansvar arbeta och leda projekt tillsammans med ett engagerat gäng inom en företagsorganisation som värdesätter kreativitet och nyskapande.

Du har en god förmåga att kunna uttrycka dig och företagets intressen i talad och dokumenterad form. Du är en person med en stark vilja att skapa goda resultat och är vidare mycket noggrann med ett öga för detaljer. Tjänsten kräver att du kan tala och skriva svenska flytande.

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Som anställd på Etcon har du ett förmånligt tjänstebilsavtal, friskvårdbidrag samt vinstdelningsprogram. Företaget värdesätter och genomför mycket gemensamma aktiviteter.

Arbetsuppgifter:

Övergripande ansvar för den ekonomiska uppföljningen i projektet med intäkter, kostnader och produktionstider.
- Ansvar för resurs- och materialplanering samt genomdrivandet av aktuella projekt från överlämnande till godkänd slutbesiktning.
- Utförande av projektering och konstruktion av automationssystem i byggnader.
- Vara ansiktet utåt och representera företaget professionellt i alla anseenden.

Erfarenhet:

3-5 års projektledningserfarenhet inom VVS/EL
- Stor  kunskap inom samtliga områden gällande produktion av styrentreprenad
- 1-3 års erfarenhet av arbete inom serviceyrket
- Stor vana i att arbete i Microsoft Office
- Grundläggande kunskap inom VVS/EL
- Körkort B

Meriterande:

Utbildning inom fastighetsautomation eller likande
Kännedom om följande fabrikat: Niagara/Tridium, Saia, Honeywell och Bastec

Ansökan:

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer till rollen som Projektledare sker löpande och kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Projektledare - Etcon El & Styrentreprenader AB, Stockholm

RekryteringsKonsulten Sverige AB