teknikjobb.se

PROJEKTLEDARE ENERGI & HÅLLBARHETSLÖSNINGAR

Ansök nu

PROJEKTLEDARE ENERGI & HÅLLBARHETSLÖSNINGAR

Kundlogotyp

Projektledare Energi & Hållbarhetslösningar sökes till Stockholm

Sökord: energiingenjör, energispecialist, energiutredning, styr- och regler, vvs, energikostnad, energianalys, fastighetsautomation, värmepumpar, ventilation.

På uppdrag av Lease Green Sverige AB söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en Projektledare Energi & Hållbarhetslösningar med erfarenhet av avancerade energitekniska anläggningar. Lease Green är ett snabbväxande och prisbelönt företag med specialistkunskaper inom avancerade energilösningar.

Vi söker Dig som brinner för komplexa energitekniska installationer och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker? 

VI ERBJUDER.
Företaget erbjuder sina medarbetare en konkurrenskraftig lön och förmåner som gör vardagslivet enklare. Placering i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Med Lease Green får möjlighet att växa och utvecklas inom företaget samt friheten att självständigt driva dina projekt framåt tillsammans med kund, givetvis med uppbackning av teamet. Du kommer att arbeta med en unik produkt på den svenska marknaden.

OM TJÄNSTEN
Lease Green är ett snabbväxande och prisbelönt företag och vi är övertygade om att den största potentialen för kompetensutveckling finns i det dagliga arbetet och interaktionen med kollegor och våra kunder.

Som projektledare inom energi & hållbarhetslösningar driver du kvalitetssäkrade projekt samtidigt som du ansvarar för den dagliga kontakten med kunder och medarbetare. Arbetet består även i att ta fram nya energistrategier och utföra energiteknisk projektutveckling för företagets kunder genom att:

 •       Genomföra energiutredningar på fastighetstekniska system. 
 •       Utföra energisparberäkning och kostnadskalkylering för inköp av material och entreprenad.
 •        Delta i planering samt genomförande av åtgärder tillsammans med projektteamet för   projektering, resurs-och tidsplanering och projektledning.
 •       Utföra projekt och energiuppföljningar på pågående och slutförda projektför att säkerställa  energikraven samt projektekonomin.

Rollen består av att utföra energiteknisk projektutveckling för våra kunder genom att driva utvecklingen av rutiner och arbetssätt samt aktivt driva frågor kring energi och inomhusklimat.

Man arbetar även med att vidareutveckla kund- och affärsrelationer samt att kommunicera, och engagera medarbetare, partners, leverantörer, kunder m.fl. 

KVALIFIKATIONER Vi söker Dig vars största intresse är teknik i kombination med problemlösning och goda affärer och vi tror att Du har minst fem års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Lease Green letar efter en praktisk person med bred erfarenhet av avancerade energitekniska anläggningar som har mycket god kunskap inom fastighetsautomation och ventilation samt goda kunskaper inom bland annat VVS, kyla, värme och värmepumpar. 

Det är viktigt att personen arbetar noggrant, metodiskt och tar sig an sitt arbete på ett lösningsorienterat och kreativt sätt

 •       Teknisk utbildning med inriktning mot energi, energiledning, fastighetsteknik, styr & regler, VVS  eller liknande.
 •       Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom energiprojekt utförande
 •       Har utfört energianalyser på fastigheter och har erfarenhet av LCC-beräkningar
 •       Har erfarenhet av energisparberäkningar och energirapportering
 •       Erfarenhet av projektledning från ax till limpa med budgetansvar och uppföljning
 •       Kandidaten behöver kunna uttrycka sig väl på svenska i såväl tal som skrift. Då engelska är företagets koncernspråk behöver kandidaten även ha kunskaper i engelska. 
 •       B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten. 

Företaget lägger stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter någon med passion för sitt arbete och är öppen för nya idéer och tillvägagångssätt. Det är även viktigt att du jobbar bra i team då teamet har en stark sammanhållning och en vilja att hjälpa varandra framåt. 

ANSÖKANI denna rekrytering samarbetar Lease Green Sverige AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. 
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jonas Bessing, 0736-264750. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. 
Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

Dela detta jobb

PROJEKTLEDARE ENERGI & HÅLLBARHETSLÖSNINGAR

Isaksson Rekrytering & Bemanning