teknikjobb.se

Projektledare byggnation lokalnät – Vattenfall Services, Västerbotten

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-26

Ansök nu

Projektledare byggnation lokalnät – Vattenfall Services, Västerbotten

 

 

 

 


Vattenfall Services är Sveriges ledande företag inom underhålls-, entreprenad- och konsulttjänster för energi- och elanläggningar. Vår företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp.
 Nu söker vi två projektledare till vår växande verksamhet inom enhet Construction Services. Du kommer att bli del av ett engagerat och drivet team som arbetar med projekt och tjänster för om- och nybyggnation av lokalnät. Är du en ansvarstagande projektledare med högt säkerhetstänk som trivs i ett fritt och omväxlande arbete, då är det här jobbet rätt för dig! Om arbetet som projektledare
Projekten som vi arbetar med är noga planerade och löper under både kortare och längre perioder. Allt vi gör präglas av hög säkerhet från planering till genomförande och avslut. Att vara projektledare är ansvarsfullt och omväxlande.
 Här är exempel på ansvar/arbetsuppgifter:• Samarbeten med beställare, kunder, kollegor, andra entreprenörer
• Ansvar för ett antal parallellt pågående projekt (exempelvis ekonomi, tidplaner, resurser, säkerhet, avvikelser, teknikfrågor, kvalité och löpande rapportering/uppföljning)

• Anbudsarbete och kalkylering

• Inköp av material och tjänster

• Utvärdering av genomförda projekt, kunskapsåterföring.
 Dina kvalifikationer
Vi söker dig med stort engagemang och ett arbetssätt som kännetecknas av entreprenörskap, samarbete, tydlig kommunikation och säkerhet.
 Du har utbildning inom exempelvis elteknik och/eller bygg & anläggning. Vi ser gärna att du har arbetat som projektledare eller ledande montör tidigare. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av arbete med projekt- och tidsplanering, ekonomi, inköp och entreprenadjuridiska frågor. Du har god IT-vana, talar och skriver svenska och engelska. Resor är en del av jobbet, du har B-körkort. Placeringsort och ansökan
Tjänsterna är placerade vid någon av Vattenfall Services etableringar i Västerbotten/mellersta Norrland, exempelvis Umeå, Storuman, Skellefteå.
 Ansök via vår annons på Vattenfalls karriärsidor senast den 18 oktober, 2021. Har du frågor om din ansökan eller ansökningsportalen, kontakta rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164. Kontaktpersoner
För mer information kontakta affärsområdeschef Conny Levin, 070-609 91 63. Fackliga representanter är Gunilla Eriksson Unionen, Massimo Bresnik SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.
 Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats.
Vi ser fram emot din ansökan!
 Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/ Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Location: Skellefteå

 

 

 

 

Dela detta jobb

Projektledare byggnation lokalnät – Vattenfall Services, Västerbotten

Vattenfall AB