teknikjobb.se

Studsvik erbjuder en rad avancerade tekniska tjänster till den globala kärnkraftsindustrin. Studsviks fokusområden är bränsle- och materialteknik, programvara för härdövervakning och bränsleoptimering samt tekniska lösningar för hantering, konditionering och volymreduktion av radioaktivt avfall. Företaget har 70 års erfarenhet av kärnteknik och tjänster i radiologisk miljö. Studsvik har 525 anställda i 7 länder och företagets aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Studsvik har världens enda privatägda laboratorium för starkt radioaktiva material. Studsvik ligger i framkant inom våra specialområden och vi behöver växa för att möta våra globala kunders behov och problemställningar. Testerna som genomförs hos Studsvik syftar till att öka säkerheten i kärnkraft­verken och framtida slutförvar världen över. De spänner från rutinmässiga materialundersökningar till mycket avancerad testutrustning för kärnreaktor­er. Vi investerar även för att utöka vår produkt­portfölj med tjänster kopplade till isotophantering för medicinskt bruk.

Studsvik växer och behöver dig med erfarenhet av kärnkraftsindustrin och gärna projektledning. Beskriver du dig även som en trygg, strukturerad och kommunikativ person som trivs med att ta eget ansvar – då ska du söka tjänsten som Projektledare Bränsleprojekt. 

Som projektledare hos oss är du den primära kontaktpersonen både för våra kunder och till den interna utförarorganisationen. Med ditt driv och förmåga att komma till lösningar bidrar du till att projekten levereras med hög kvalitet och med nöjd kund som resultat. Till din hjälp har du norra Europas främsta expertis inom materialprovning av bestrålade material.

Vi söker en engagerad och drivande person med ett genuint intresse för teknik och förmåga att ta till dig ny kunskap. Du är troligtvis civilingenjör eller motsvarande och har arbetat några år med projektledning av tekniskt komplexa projekt där höga krav på kvalitet ställs. Kunskap och erfarenhet från kärnkraftsindustrin eller materialprovning är meriterande. Då merparten av våra kunder är internationella pratar och skriver du engelska obehindrat.  Om du saknar några av de önskade erfarenheterna men tror att detta är jobbet för dig, våga söka jobbet ändå! Vi lägger stor vikt på de personliga egenskaperna och är övertygade om att för rätt kandidat kan den formella kompetensen utvecklas på plats hos oss!

Varför jobba hos oss på Studsvik? Hos oss bidrar varje medarbetares insatser starkt till företagets mål och leverans till kund. Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter att själv styra och planera ditt arbete och vi är mycket måna om att det ska vara roligt att komma till jobbet.

Fackliga representanter

För Sveriges Ingenjörer:
Jitka Zakova, tfn 0155-22 11 88, jitka.zakova@studsvik.com

För Unionen:
Juha Pellikka, tfn 0155-22 16 34, juha.pellikka@studsvik.com

I denna rekrytering samarbetar vi med ProAstri AB. För ytterligare upplysningar om tjänsten kontakta Kristina Ohlson, tfn 070 – 896 17 36.

Sista ansökningsdag är den 27 september, 2020.

Vi har valt våra kommunikationskanaler för rekryteringen och undanber oss samtal från försäljare av relaterade tjänster.

PROJEKTLEDARE BRÄNSLEPROJEKT - STUDSVIK

Ort
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb