teknikjobb.se

loga

Projektledare bostadsutveckling

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

Projektledare bostadsutveckling

Projektledare bostadsutveckling som vill skapa bostäder för unika platser och människor

Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi behöver bli fler!
Vi söker dig som kan bostadsproduktion!

I Uddevalla med omnejd har vi nu flera intressanta och utmanande bostadsprojekt framför ossVi behöver därför bli fler projektledare och söker därför dig som precis som vi, vill ha kul på jobbet, ha trevliga kollegor och korta beslutsvägar. Riksbyggens signum är att alltid sträva efter långsiktiga lösningar med hållbar samhällsutveckling i fokus. På Riksbyggens kontor i Uddevalla är vi idag 40 personer som arbetar med projektledning, fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, med möjlighet till kompetensutveckling. Du får stort eget ansvar, generösa arbetsvillkor samt inflytande över både arbetet och egen tid. 

Arbetsuppgifter

Som projektledare på Riksbyggen ansvarar, leder och driver du hela processen från att ta fram den tidiga idéskissen till färdigställande av bostäderna och projektet. Du handlar upp arkitekter och tekniska konsulter samt genomför projekten med fullt ansvar för både kvalité och ekonomi.

Du arbetar med nybyggnadsprojekt, bostadsrätt eller hyresrätt samt nybyggnad och ombyggnad för vårt koncept Boende för äldre. I projektledarens vardag så finns alltid våra kärnvärden Långsiktighet, Trygghet, Samverkan och Nytänkande med när beslut skall fattas.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av bostadsproduktion, det är meriterande om du tidigare har drivit större nybyggnadsprojekt. Arbetet passar dig som till exempel idag arbetar som eller har arbetet med samhällsplanering eller som byggprojektledare, byggkonsult eller platschef. Du är genuint intresserad av bostadsutveckling och söker nya utmaningar. Du har byggteknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper och kan många av byggprocessens olika delar. Förutom detta har du förmåga att se och möta kunders behov och kan skapa en förtroendefull dialog med både kunder och kollegor. 

Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se  under Jobb och karriär/lediga tjänster. Sista ansökningsdag 25 oktober 2020.

Vi gör urval och intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Kontakta rekryteringskonsult Maria Svedberg, telefon:031-617231 eller email: maria.svedberg@se.experis.com om du har frågor om tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

loga
Projektledare bostadsutveckling

Riksbyggen