teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektledare/Automationsingenjör

Ansök nu

Projektledare/Automationsingenjör

Är du ingenjören som är redo att bidra med din kunskap och erfarenhet inom automation i en övergripande roll som Projektledare? Trivs du att arbeta nära tekniken, i en dynamisk miljö och med korta beslutsvägar? Då har vi drömjobbet för dig! Välinge satsar på teknikutveckling och att ligga i framkant. Har du idéer är de alltid välkomna och hos oss får du möjlighet att vara en del av en spännande resa i ett unikt innovationsföretag.

Nu söker vi en Projektledare med automationsbakgrund!

Välinge erbjuder...

 • En modern, innovativ arbetsplats med stor möjlighet att utvecklas i rollen och företaget.

 • En möjlighet att vara med på en fantastisk resa med branschomvälvande innovativa tekniker.

 • Familjär och prestigelös företagskultur.

 • God arbetsmiljö där alla känner ansvar och hjälps åt.

 • Stor frihet genom målstyrning och coachande ledarskap

Som Projektledare inom automation...

blir du en del av vår teknikavdelning och samarbetar med teamkollegor, andra avdelningar på företaget och kunder för att gemensamt driva maskin- och produktveckling. Maskinutveckling kan ske in-house eller externt och leveranser av produktutveckling är oftast för producerande enheter internt. Avdelningen andas prestigelöshet, korta beslutsvägar och en stor nyfikenhet på den senaste tekniken men också på att hitta robusta standardlösningar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

 • Leda och driva projekt

 • Vara automationsansvarig och skapa övergripande riktlinjer såsom teknikval och strategier

 • Utfärda kravspecifikationer

 • Teknisk sakkunnig och support till kollegor

 • Kontakt med integratörer och komponentleverantörer

Du är en nyfiken automationsingenjör...

med högskole- universitetsexamen inom El/automation eller annan utbildning som är relevant för tjänsten. Du har minst 7 års erfarenhet som automationsingenjör med djupa kunskaper inom systemering och integration av avancerad utrustning. Struktur på kod och programmeringsstandarder är vardagsmat för dig, där förståelse för sedvanlig automationshårdvara och elkonstruktion är förväntade erfarenheter. Du har troligtvis både jobbat inom producerande enheter samt som företag som haft egen maskinutveckling.

Vi söker dig som redan är projektledare eller som vet att du i rätt miljö snabbt skulle kunna bli det. Tycker du om att ta ansvar, prestera och leverera och tillhöra ett roligt och kompetent gäng kommer du att trivas fantastiskt bra.

Förväntade tekniska kunskaper:

 • Servo- & Frekvensstyrning (krav)

 • Siemens TIA (krav) / Beckhoff Twincat

 • Mekatronik (krav)

 • Sensorik/Mätteknik (krav)

 • IIoT-Industri 4.0

Ditt arbetssätt kännetecknas av struktur, god planeringsförmåga och hög noggrannhet med fokus på ett högt affärsmannaskap. Du trivs bäst i en dynamisk miljö med korta beslutsvägar och drivs av en hög professionell ambitionsnivå.

Som person har du förmågan att skapa delaktighet och engagemang samtidigt som du har en inre drivkraft att leverera resultat. För att trivas och prestera väl hos oss underlättar en engagerad och prestigelös personlig stil.

Välinge Innovation är...

ett FoU- och IP-företag inom golv- och möbelindustrin. Företaget grundades år 1993 och var då pionjärer inom konceptet limfria klickgolv. Välinges världsomspännande patenterade teknik introducerade ett snabbt och enkelt sätt att mekaniskt installera golv, utan att använda lim. Idag täcker Välinges teknik alla områden relaterade till mekaniska låssystem för flytande golv men även till verktygslös montering av möbler och ytteknik för bl a golv.

Välinge Innovations patentportfölj är en av de mest omfattande inom golvindustrin. Den omfattar mer än 3 000 beviljade patent och en global licensbas med över 250 licenstagare. Alla FoU-aktiviteter sker på Välinge Innovations anläggning i Viken, som anses vara världens mest avancerade FoU-center relaterat till laminat-, trä- och träpulverbaserad golvteknik.

Välinge Innovation har även investerat och uppfört en ny golvfabrik i Viken. Här produceras våra egna golv, med Välinges patenterade ytteknologier Woodura® och Nadura®. Fabriken har en kapacitet på över 6 miljoner kvadratmeter golv per år. Välinges produkter säljs över hela världen.

Läs gärna mer på www.valinge.se

Ansök redan idag…

genom att enkelt ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande med sista ansökningsdag 2022-01-31. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar Välinge med Roi Rekrytering.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lisa Alsterberg på mejl lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Anställning hos: Välinge Innovation

Omfattning: heltid

Start: enligt överenskommelse

Dela detta jobb

logga
Projektledare/Automationsingenjör

Roi Rekrytering Sverige AB