teknikjobb.se

Projektledare

Företag Göteborg Energi
Ort
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Projektledare

Vill du arbeta med vårt elnät för med en hållbar stadsutveckling i Göteborg?

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter för denna projektledarroll innebär att ansvara för budget, tidplan och leveranser/resultat för projekt som i första hand rör kundärenden och servisanslutningar. Som projektledare har du dialog med kunden och tar fram offerter på de arbeten som ska utföras. Du leder sedan arbetet och ansvarar för  arbetsunderlag, miljö- och kvalitetsplaner, tekniska beskrivningar, mängdförteckning och arbetsmiljöplaner. En del i ansvaret är också att följa upp projektens tekniska utförande, kvalitet, arbetsmiljö och miljö. Uppgiften innebär alltså att du samordnar och ha löpande kontakt med såväl interna som externa intressenter för att säkerställa resursplanering och arbetsledning för distributionselektriker.

Lämpliga kvalifikationer

Högskoleingenjör med inriktning mot el eller kompetens som bedöms som motsvarande. 3-4 års relevant erfarenhet av arbetsledning eller projektledning inom mark- och schaktarbete. Vi ser gärna att du har relevant erfarenhet från eldistributionsbranschen och är kunnig om bl a dess materiel och arbetssätt. Kunskaper om kostnadsreglering enligt EBR liksom kunskap i entreprenadjuridik och mark-AMA ser vi som meriterande. B-körkort är ett absolut krav.

Som person har du goda ledaregenskaper och förmåga att hantera kunder. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att ha flera parallella kontakter. Du är lyhörd, drivande, strukturerad, resultatorienterad, och förmåga till helhetssyn.

Tjänsten är på Göteborg Energi Nät AB och enheten Nät, drift och underhåll kund. Enhetens uppdrag är att arbeta med drift, förebyggande underhåll, anslutning av nya kunder samt deltar i ny- och ombyggnation av elanläggningar. Göteborg Energi Nät AB, GENAB, som är ett av dotterbolagen inom
koncernen Göteborg Energi, transporterar el till 250 000 kundanläggningar inom Göteborgs kommun.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund bland våra medarbetare. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Anställningstyp: Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Elizabeth Svanberg, enhetschef
tfn: 031-62 63 58

SACO Maria Andersson Iseppi, ordförande
tfn: 031-626408

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Göteborg Energi

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi! 

Dela detta jobb

Projektledare

Göteborg Energi