teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

PROJEKTLEDARE

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-10

Ansök nu

PROJEKTLEDARE

Nu finns möjligheten att vara med och driva Ljunghäll framåt!

Vi är ett av Europas ledande företag inom pressgjutning och det största pressgjuteriet i Sverige. Vi vill nu stärka upp vårt duktiga team på projekttekniska avdelningen och söker en Projektledare.

ARBETSUPPGIFTER

Ljunghälls produktion och maskinpark håller hög standard och strävar ständigt efter att ligga i framkant. Vi ser till att ha rätt kompetens på rätt plats, automatiserar och optimerar produktionsprocesser och arbetssätt för att fortsätta leverera kvalitativa produkter som möter och överträffar våra kunders förväntningar. 

Flertalet utveckling-, industrialiserings- och underhållsprojekt pågår parallellt och som Projektledare på Ljunghäll driver du, tillsammans med ett tvärfunktionellt team, ett antal av dessa. Till exempel kan det röra framtagandet av ny gjutform, installation av nya maskiner och produktionslinor eller introduktion av ny produkt för företaget, dess medarbetare och kunder.

I rollen kommer du bland annat att arbeta med projektidéer och leda offertberedningar. 

Du kommer att ta fram tidsplaner samt driva dina projekt hela vägen från uppstart till avslut. Inom ramen för uppdragen upprättar du också dokumentation och underlag. 

Vidare kommunicerar du och samverkar med projektets alla deltagare, såväl internt som externt. Däribland både kunder och leverantörer. 

Som Projektledare ingår du i ett kompetent projektteam om fem personer, där kollegorna sedan länge är väl insatta i Ljunghälls produktions- och utvecklingsapparat. 

Du rapporterar till vår Teknikchef och utgår från vår enhet i Södra Vi. Resor kan förekomma i tjänsten. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER 

Vi söker dig som har erfarenhet av praktiskt projektarbete och god kunskap inom teknik och ledarskap. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning, eller förvärvat motsvarande kunskaper på områdena genom erfarenhet. 

Som person är du en god kommunikatör som är bra på att skapa relationer och samarbeta. Du är lyhörd för kundens krav och önskemål, och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.  

Du trivs i rollen som kreativ problemlösare, är van att hantera och prioritera flera parallella uppgifter och projekt. Vidare kan du beskrivas som både ansvarstagande och prestigelös.

Du har slutligen kännedom om något affärssystem, där kunskaper i SAP är meriterande. Det är extra meriterande om du redan har kunskaper i feleffektsanalys. Har du dessutom tidigare arbetat inom tillverkningsindustri med inriktning automotive så är även det meriterande. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni. Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så skicka in din ansökan snarast. Det gör du genom att registrera dig under lediga jobb på www.eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar via mail hanteras inte med hänsyn till GDPR.

Dina frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av Maria Edner på 070-340 83 61 eller maria.edner@eterni.se alternativt Linda Malmros på 070-340 86 33 eller linda.malmros@eterni.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

PROJEKTLEDARE

Metallfabriken Ljunghäll AB