teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Projektledare

Ansök nu

Projektledare

Värnamo kommun ligger mitt i Småland, där E4 möter väg 27, i en tillväxtregion med Gnosjöanda och hög sysselsättning. Som medarbetare hos oss arbetar du med människan i fokus och skapar en värdefull arbetsdag, som ger värde för såväl dig som för medborgarna.

Beskrivning

Tekniska förvaltningen ansvarar för fastigheter, gata/park, fritidsanläggningar samt vatten och avlopp.

För att nå visionen förstärker tekniska förvaltningen organisationen med projektledare anläggning. Genom din medverkan och tillsammans med erfarna kollegor är du med och bygger samhället.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i Teknik- och projektavdelningen i tekniska förvaltningen där samlad ingenjörskompetens finns inom anläggningsverksamheten, ett team med möjlighet till samarbete och stöd. Teknik- och projektavdelningen ansvarar för planering av investeringar i kommunens infrastruktur samt för projektering och projektledning i kommunens investeringsprojekt.

Din uppgift som projektledare anläggning är att under fullt ansvar leda anläggningsprojekt från ax till limpa tillsammans med dina kollegor i projektteamet.

I dina arbetsuppgifter ingår även att ansvara för projektekonomi samt kontakter med myndigheter, andra förvaltningar och avdelningar.

Arbetsuppgifterna innebär följande:

Leda utredningar i tidiga skeden inför ett projekt. Samordna upprättande av entreprenadhandlingar i samarbete med egen organisation eller externa konsulter. Samordna upprättande av kostnadsberäkningar i samarbeten med projektörer och avdelningar inom Värnamo kommun. Genomföra upphandling av externa konsulter och entreprenörer enligt lagen om offentlig upphandling i samarbete med kommunens upphandlingsavdelning. Projektledning för planering och genomförande av anläggningsentreprenader med både interna och externa entreprenörer. Ansvar för besiktningsprocess och överlämnande till förvaltningsorganisation. Upprätta projektbudget, ekonomisk uppföljning och slutredovisning av projekt. Ansvar för myndighetskontakter och myndighetstillstånd. Kommunicera med allmänhet och andra aktörer som berörs av projekten. Hantera byggarbetsmiljöfrågor enligt gällande lagstiftning. Ansvar för dialog och rapportering till uppdragsgivaren. 

Kvalifikationer

Värnamo kommun söker projektledare med nedanstående meriter: Du har dokumenterad utbildning och erfarenhet för uppdraget.

Du har god kännedom om entreprenadprocessen och anläggningsbranschens referensverk och regelverk. Du har en samlad kompetens för att självständigt kunna driva ett anläggningsprojekt från början till slut. Du har grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik. Du har grundläggande kunskaper i kalkylering. Du har en högskoleutbildning med teknisk inriktning, alternativt annan bakgrund kompletterad med erfarenhet från projektledning som vi bedömer likvärdig. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift? Du har körkort för personbil.

Dina personliga egenskaper

Du är målinriktad, drivande, noggrann, analytisk och flexibel och har en god social kompetens med förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Du är prestigelös och lyhörd och har god samarbetsförmåga.

Har du erfarenhet från politiskt styrd organisation ser vi det som meriterande.

Villkor

Tillträde enligt överenskommelse.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Anställningsform      Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning      Heltid
Tillträde      Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform      Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar      1
Sysselsättningsgrad      100%
Ort      Värnamo
Län      Jönköpings län
Land      Sverige
Referensnummer      2022/403
Kontakt
  • Jesper du Rietz, 0370-377677
  • Henrik Lönngren, 0370-377846
Publicerat      2022-07-11
Sista ansökningsdag      2022-08-14

 

Dela detta jobb

Logga
Projektledare

Värnamo Kommun