teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare

Ort
Utgår

2022-08-12

Ansök nu

Projektledare

Söker du nya utmaningar? Är du en erfaren projektledare? Då kan det här vara jobbet för dig! Vi söker en erfaren projektledare till trafikförvaltningens investeringsavdelning. Hos oss får du vara med och utveckla Stockholms kollektivtrafik och göra skillnad för ca 900 000 dagliga resenärer.

Om tjänsten

Inom avdelningen för Investeringsprojekt ansvarar vi för en omfattande portfölj av projekt. Vi driver nybyggnationsprojekt, projekt för att höja befintlig kapacitet samt modernisering och ersättningsinvesteringar.

Som projektledare kommer du få arbeta med spännande och komplexa frågor i en kreativ miljö med många engagerade och kompetenta människor. Du får leda projekt genom hela projektprocessen; från förstudier, till att driva projekten i mål och slutligen överlämna resultatet för fortsatt förvaltning. För dig som tycker om att samordna och ha många kontaktytor är detta en givande och utvecklande roll. Du kommer att i första hand svara för ett pågående projekt avseende utbyte av ett stort antal hissar och rulltrappor.

Du får bland annat jobba med att:

Leda och genomföra projekt mot mål i enlighet med fastställd. projektspecifikation avseende omfattning, tid, kostnader och kvalitet. Utöva ledarskap i projekt, dvs. hantera personella resurser i projektet och skapa förutsättningar för dialog, samverkan och eget ansvar. Följa upp leverans och resultat för respektive ansvarsområde inom projektet.

I rollen som projektledare får du arbeta med väletablerade metoder och verktyg som används inom många branscher. Som organisation arbetar vi med att ständig utveckla oss och just nu pågår många nya förbättringsinitiativ som kommer att bidra till viktiga framgångsfaktorer för oss som organisation, men även skapa goda utvecklingsmöjligheter för rollen som projektledare.

Du kommer att få arbeta med spännande och komplexa frågor i en kreativ miljö med många engagerade och kompetenta människor. Vi har en viktig uppgift i att säkerställa moderniseringen och utvecklingen av våra befintliga system inom regionens kollektivtrafik.

Vad vi söker efter

Vi söker projektledare med betoning på ledarskap, som på ett strukturerat sätt tar våra projekt i mål. Vi tror att du är driven och engagerad och har en positiv inställning och tycker om att arbeta i grupp. Våra projekt har en prägel av att vara komplexa och löpa över flera år. Har du erfarenheter från infrastrukturprojekt i kollektivtrafiken så är det givetvis positivt men vi ser också stora fördelar om du har erfarenhet från andra branscher. Oavsett din bakgrund tror vi att du kommer att trivas hos oss. Hos oss finns många möjligheter och du kommer få till dig nödvändiga kunskaper för att stödja dig i din vilja till att ständigt utvecklas

För att lyckas i projekten och trivas hos oss tror vi att en av dina stora drivkrafter är att leda människor mot ett gemensamt mål. Du är kommunikativ i både tal och skrift och kan anpassa ditt budskap efter person och situation och därigenom skapa tydlighet. Sinne för struktur och ordning är ett måste för att hålla ihop projektens alla trådar.

Vidare har du

Civil- eller högskoleingenjörsexamen eller YH-utbildning inom relevant område Flerårig erfarenhet av projektledning med kunskap om projekt som arbetsform; organisation, målstyrning, riskhantering, osv. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du har projektledarutbildning, erfarenhet från systemområdena infrastruktur, bygg och anläggning eller industri samt kunskap om någon projektstyrningsmodell. Flerårig erfarenhet av att ha drivit entreprenader under AB och ABT inkl leverantörsförhandlingar är även det meriterande och vi ser gärna att du erfarenhet från mer än en fas i projektlivscykeln, dvs analys, planering, genomförande och avslut/överlämning.

Startdatum enligt överenskommelse.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen.

Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Åsa Fornstad, tfn 08 – 1233 38 42. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Charlotte Sujeebun Olofsson, tfn 08 – 1233 32 22. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Sista ansökningsdag är 2022-08-12 och intervjuer kommer att påbörjas i augusti. Vi ser fram emot din ansökan!

Webb och sociala medier
För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida www.regionstockholm.se/tfjobb. Du hittar oss också på Linkedin.

Nyckelord: Projektledare, infrastruktur, bygg och anläggning, industri

Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Projektledare

Trafikförvaltningen, Region Stockholm