teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare

Företag Oleter Group AB
Ort
Utgår

2022-06-09

Ansök nu

Projektledare

Ocab är inne på en spännande resa med stora strategiska satsningar inom digitalisering, hållbarhet och tjänsteutveckling, samtidigt som vår verksamhet växer i Norr- och Västerbotten. För att möta utvecklingen bygger vi just nu en starkare serviceorganisation med leveranskvalité och kundupplevelsen i fokus. Vi söker därför efter en projektledare för att leda, samordna och ansvara för projektuppdrag från uppstart till färdigställande. Det är en ny roll i vår organisation med stora möjligheter till att själv vara med och påverka utformning och arbetssätt.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett självständigt, utmanade och omväxlande arbete med stor möjlighet att styra din vardag och ta eget ansvar, samtidigt som du kommer att ha ett nära samarbete med avdelningschefer, platschef och marknadsområdeschefer.

Vi har en trygg organisation med stor samlad kompetens och stödfunktioner som säkerställer en god arbetssituation ur alla aspekter. Resor i tjänsten kommer att förekomma, framför allt inom vår region men också för att samverka med våra kompetenta medarbetare i samma uppdrag på de övriga Ocab-bolagen i landet. Flexibelt arbetsliv med delvis hemarbete är en självklarhet. I Ocab kombineras entreprenörskap och stark lokal förankring med storskalighet och effektivitet. Hos oss blir du en del av Sveriges ledande koncern inom skadeservice med verksamhet över hela landet, vilket ger utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för projekt från uppstart till färdigställande, samordna projektarbetet på bästa sätt och genom detta säkerställa en nöjd kund. Du medverkar vid upphandling av underentreprenörer och konsulter, upprättar risk- och möjlighetsanalyser samt ser till att lagstiftning följs vid projekteringen. Rollen kräver en god samarbetsförmåga och innefattar att vara sammankallande till möten, att löpande ansvara för kommunikation med samtliga involverade intressentgrupper och lösa situationer som uppstår under projektets gång. Löpande avstämning med närmste chef samt arbetsledare. Rollen är placerad i Luleå och du kommer att rapportera till Marknadsområdeschef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av projekteringsledning eller har arbetat med motsvarande uppgifter. Det är meriterande om du har en teknisk examen inom bygg samtidigt som erfarenhet kan värderas likvärdigt. För att passa i rollen vill vi att du har god prioriteringsförmåga, är självständig och engagerad och har ett strukturerat arbetssätt. Vi tror att du trivs i en roll med många kontaktytor och med att vara spindeln i nätet för både kunder och kollegor. Vi tror också att du är en god kommunikatör och att du skriver och talar mycket god svenska. Du är mycket bekväm med att arbeta i Office-paketet och har lätt att ta till dig nya affärssystem. B-körkort är ett krav.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Skär via e-post: stefan.skar@ocab.se 

Är du intresserad
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via nedan formulär.
Sista ansökningsdatum: 2022-05-15, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid, snabb start möjlig.
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.

 Välkommen med din ansökan!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Om oss
Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet

Dela detta jobb

Projektledare

Oleter Group AB