teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare

Företag Bruks Siwertell
Ort
Utgår

2022-02-14

Ansök nu

Projektledare

Bruks AB i Bruks Siwertell Group söker nu en Projektledare till avdelningen för Projekt- och orderhantering inom vår affärsenhet WOOD.

Jobbet

Du kommer bland annat att arbeta i ett team av motiverade och kompetenta projektledare, konstruktörer, beredare och inköpare med lång erfarenhet av branschen.

Tjänsten som projektledare innebär att du är ansvarig för att leda och genomföra tilldelade kundorderprojekt – och att säkerställa att dessa levereras i rätt tid och till rätt kostnad och kvalitet. I din roll kommer du att hantera ett antal olika projekt – av skiftande karaktär – parallellt, vilket ställer krav på förmåga till helhetssyn och prioriteringsförmåga under tidspress.

Projekten innefattar alltifrån enskilda produktleveranser från fabrik till mer omfattande systemprojekt hos kund. Kunderna finns främst inom sågverks-, massa- och träförädlingsindustrin och du arbetar ofta direkt mot dessa. Ett visst resande ingår därför i tjänsten.

Tjänsten präglas av variationsrikedom och högt tempo, varvid krav ställs på att snabbt kunna växla mellan och hantera olika typer av perspektiv – från övergripande frågeställningar till brådskande problemlösning på detaljnivå.

Kvalifikationer

Du har flerårig erfarenhet av att leda industriella projekt samt har vana att tolka kontrakt mot både kunder och underleverantörer. Vi ser även helst att du har teknisk branscherfarenhet inom vårt område.

Du har teknisk utbildning på högskolenivå – med fördel högskole- eller civilingenjör – och har utöver detta god ekonomisk förståelse.

Du är bra på att kommunicera och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Andra språk (framförallt tyska) är dessutom meriterande. 

Som person är du affärsmässig och representativ. Du är självgående, initiativrik och målinriktad – med stark drivkraft och förmåga att se lösningar. Därutöver är du noggrann och systematisk – och kännetecknas av att alltid ”vilja ha koll”.

Vi erbjuder dig

En möjlighet att arbeta på ett internationellt företag i en utvecklande och föränderlig miljö tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. Dina blivande kollegors intressen är bland annat – träning av all möjlig karaktär, löpning, dans, fiske, yoga, snöskoterkörning, bilar, skidåkning och då både utför som längd (vi har några som kör Vasaloppet) och en hel massa annat. Detta gör vi i en fantastisk miljö nära naturen och lugnet med placering på vårt kontor i Arbrå, Hälsingland.

Kontakt / sök tjänsten
Ansök snarast, dock senast den 14 februari 2022, då vi arbetar med löpande urval.  Skicka din intresseanmälan märkt ”Projektledare” via "ansök nu"- knappen.

För mer information om tjänsten, kontakta Pär Eriksson, VD, på 073-6682460  eller par.eriksson@bruks.siwertell.com.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Projektledare

Bruks Siwertell