teknikjobb.se

Projektledare

Vill du också tänka nytt, framåt och göra skillnad på riktigt? På Bjerking tror vi på kraften i att vara smarta tillsammans. Som medarbetare hos oss äger du framtiden till din egen utveckling, men också en del av företaget. Nu söker vi fler omtänkare till vårt husteam inom Bygg- och projektledning!   

 Om tjänsten 
Inom enheten Projekt- & Byggledning arbetar idag ett femtiotal medarbetare inom områden som projekt-, bygg-, projekteringsledning och entreprenadbesiktning. Våra uppdragsgivare finns bland annat inom fastighetsbolag, industri, stat, landsting och kommuner. Bjerking arbetar med projekt i alla skeden, från tidig planering/utredning tills projektet är genomfört och avslutat, ofta i projekt eller även program där Bjerking tillhandahåller huvuddelen av samtliga teknikområdena. Våra uppdrag finns inom ett brett spektrum, från bostäder, skolor, kommersiella fastigheter, kulturminnen till kärnkraftsanläggningar och flygplatser. 

Som projektledare är du ansvarig för ledningen av uppdraget och fungerar som beställarens företrädare i projekten. Arbetsuppgifterna varierar beroende på projektens karaktär och beställarens krav. I mindre och medelstora projekt ansvarar normalt projektledaren för övergripande projektledning, projekteringsledning, ekonomistyrning och projektbudget. I större projekt ingår arbetsuppgifter som att leda projektorganisationen mot uppställda krav och mål, vara beställarens huvudkontakt i projektorganisationen och rapportera till beställaren. 

Inom Bjerking finns en bredd av kompetenser, vilket innebär att du kommer att delta i arbetsgrupper inom många olika typer av uppdrag. Bjerking har en platt organisation och tack vare vår storlek är det nära till samtliga kollegor. I våra breda uppdrag får du även lära dig vårt eget arbetssätt där Bjerking tar helhetsansvar för att projektleda och projektera alla delar i ett samordnat projekt. 

Din profil
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör, helst med inriktning mot Samhällsbyggnad, Väg och Vatten, motsvarande inriktning eller förvärvat en gedigen arbetslivserfarenhet på annat sätt. Du har minst tolv års erfarenhet av projekt-, projekterings- eller produktionsledning inom husbyggnad. Certifiering inom PMI, IPMA eller andra motsvarande kurser är meriterande men inget krav. 

Du har ett strukturerat arbetssätt, är en ansvarstagande och affärsmässig person med ett etablerat kontaktnät inom branschen. Du gillar människor och drivs av att engagera, få folk att trivas och därmed vilja nå mål gemensamt. Du lockas av att jobba på ett företag där vi, på riktigt, hjälper våra kunder och varandra att hela tiden utvecklas och bli bättre, både i det stora och det lilla, för att skapa det framtida goda och hållbara samhället. 

Vårt erbjudande 
Vi erbjuder dig en inkluderande arbetsplats med vänskaplig känsla och trygghet i ett företag med god lönsamhet och hållbarhet i fokus. Vi vill främja ett hållbart arbetsliv genom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, massage på kontoret och sjukvårdsförsäkring. Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas i spännande uppdrag. Om du väljer att bli delägare får du möjlighet till vinstdelning i företaget.    

Välkommen med din ansökan! 

 

 

 

Dela detta jobb