teknikjobb.se

Projektledare

Vi erbjuder ett intressant jobb som Projektledare eller biträdande Projektledare för vår nyproduktion av bostäder.

I arbetet som Projektledare deltar du i hela byggprocessen, från tidiga idéskisser fram till inflyttning. Arbetet är självständigt och utvecklande och du befinner dig i en expansiv och stimulerande miljö. Du kommer att jobba med byggandet av både hyresrätter och bostadsrätter och samtliga våra koncept. Du leder det interna projektteamet, har ett nära samarbete med marknad, sälj och förvaltning samt kontakt med myndigheter, konsulter, byggentreprenörer och våra kunder.

Arbetet innefattar mer specifikt att:

· Ansvara för och självständigt driva nyproduktionsprojekt
· Framtagande av förstudier och kalkyler
· Leda projekteringsarbetet
· Upprätta förfrågningsunderlag och entreprenadhandlingar
· Handla upp och följa upp projektörer och byggentreprenader
· Ansvara för projekt- och byggledning
· Överlämna till Riksbyggens förvaltningsorganisation

Som Projektledare ansvarar du självklart för att projekten håller uppställda marknads-, tids-, ekonomi- och kvalitetsramar. Du är även kontaktperson gentemot kunder, myndigheter och leverantörer.

Du ingår i ett team med åtta projektledarkollegor och din arbetsplats är på vårt kontor i Malmö. De projekt du kommer att arbeta med finns i Malmö, Lund, Vellinge och Lomma kommun. Tjänsten kräver att du har körkort för personbil.

Din erfarenhet och kompetens
Du har minst 3 års erfarenhet som projektledare inom bygg- eller fastighetsbranschen. Är några av de åren i rollen som konsult eller hos ett entreprenörsföretag är det mycket meriterande. Du behöver också ha erfarenhet av att jobba med nyproduktion samt ha kunskaper och erfarenhet av projekteringsledning, upphandling och inköp. Har du tidigare arbetat med bostadsrätter är det positivt – om inte, då får du utbildning i det här hos oss. Du behöver också vara bra på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska då det är en viktig del i jobbet.

Du har en högskoleutbildning inom bygg- eller fastighet, eller har förvärvat motsvarande kunskaper genom din arbetslivserfarenhet

Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt, är ansvarstagande och är bra på att arbeta med många olika parter. Du ska ha förmågan att se och möta kunders behov samt att agera affärsmässigt. Det är även viktigt att du har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog och att kunna informera på ett tydligt sätt.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en stryka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Vi erbjuder dig
Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomiskt välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För att trivas bör du dela dessa grundläggande värderingar som bygger på samhällsutveckling, att sätta människor i centrum och att verka för en hållbar utveckling. Förtroende, samarbete, engagemang och ansvarstagande är hörnstenarna i Riksbyggens syn på medarbetarskap.

Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt och samarbetsorienterat arbetsklimat, med möjlighet till kompetensutveckling och stor möjlighet att vara med och påverka. Riksbyggen erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter internt.

Ansökan
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Marknadsområdeschef Anders Jeppsson anders.jeppsson@riksbyggen.se

Din ansökan skickar du in senast 2021-09-10. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

loga
Projektledare

Riksbyggen