teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Om tjänsten

Vi söker en projektledare till projektorganisationen i Svappavaara.

Som projektledare leder du varierande och spännande projekt i Svappavaara i samarbete med din projektgrupp. Projektledaren är sammanhållande och drivande vid utredningar såsom tekniska, ekonomiska, miljömässiga förstudier som skapar förutsättningar och beslutsunderlag för den fortsatta projektprocessen, vilken består av förprojektering som steg ett och anläggning som steg två. Vi har ett enhetligt arbetssätt utifrån LKAB´s projektmodell och gällande rutiner.

Du rapporterar till projektchef Svappavaara, du ingår i ledningsgrupp Projekt Svappavaara, arbetar nära och samarbetar med projektledare, byggledare och projektkoordinator inom Projekt Svappavaara.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som vill ta dig an utmaningen att leda större projekt. Du är ansvarsfull och har lätt för att få ett helhetsperspektiv.

Då tjänsten innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med din omgivning. Likaså att du behärskar olika arbetssituationer, kan arbeta självständigt och i grupp samt alltid sätta kunden i centrum.

Vi söker dig med erfarenhet från projektverksamhet eller andra ledaruppdrag. Vi strävar efter att få en bred kompetens i vår projektgrupp och söker därför både dig som är utbildad ingenjör eller dig med gedigen erfarenhet inom kompetensområdet Bygg, VVS eller Automation.

Tjänsten kräver B-körkort.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Dagtid med stationeringsort Svappavaara.

Välkommen in med CV och personligt brev senast 9 Augusti 2020. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Projektchef Thomas Määttä 0980-72834, 070-342 2834.

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara - Peter Johansson, 0980-62239
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Projektledare

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Dela detta jobb