teknikjobb.se

Om arbetsplatsen

Vad roligt att du är intresserad av att bli en av medarbetarna på Tekniska Verken!

Vi är stolta över att vara en del av människors vardag. Vi ser till att gatlampor lyser, vägar är plogade, avfall tas omhand, att bostäder är varma, skidspår preparerade och att vi har gott vatten i kranarna. Vi ser till att ungdomar har fotbollsplaner att spela på och att de minsta har säkra lekplatser. Tekniska Verken arbetar i midnattssol, norrsken, snöstorm och myggiga sommarkvällar. Vi finns i fjällvärlden, skogarna och längs orörda älvar. Vår drivkraft är en hållbar och ansvarsfull utveckling inom samhällsservice och miljö.
 

Videopresentation

Arbetsuppgifter

I tjänsten som projektledare ska du bl.a. ansvara inför styrgrupp i enlighet med projektorganisation för att projektet blir utfört på bästa sätt med avseende på och med hänsyn till tid, funktion, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Ansvara för att projektet uppfyller de krav som lagar, bestämmelser och myndigheter anger. Ha kontroll- alt attestansvar för inkommande fakturor inom tilldelade investeringsprojekt. Utföra upphandlingar av konsulttjänster och entreprenader. På uppdrag av avdelningschef ansvara för utförande av andra uppkomna arbetsuppgifter inom avdelningens verksamhet.

Ansvara för att ett strukturerat arbetsmiljöarbete efterföljs i de projekt som genomförs utifrån arbetsmiljölagens bestämmelser och gällande rutiner inom Tekniska Verken i Kiruna AB samt ansvara för att riskbedömningar upprättas när så erfordras.

Kvalifikationer

Ingenjörs eller civilexamen eller annan erfarenhet som kan likställas med kompetenskraven för tjänsten samt erfarenhet av arbete inom kommunal infrastruktur. Det är meriterande om du har kompetens, erfarenhet inom digitalisering.

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Vänta inte med att skicka in din ansökan eftersom vi kör löpande rekrytering.

 

Ansökan

Ansök senast: 2020-09-06

Referensnummer: A960418

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Johanna Nilsson
Enhetschef
0980-70176
Johanna.Nilsson@tvab.kiruna.se

Facklig företrädare

Joakim Liinanki
Sveriges Ingenjörer
0980-707 87
joakim.liinanki@tvab.kiruna.se

Övrigt

Tillträde efter överenskommelse, alla våra tjänster föregås av en provanställning

Tekniska Verken har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Inom Tekniska Verken i Kiruna AB finns många olika yrken, vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare där man känner arbetsglädje och kan påverka sitt arbete. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö för våra anställda och vi jobbar aktivt med hälsofrågor.

logo

Projektledare

Företag Tekniska verken
Ort
Utgår

2020-09-06

Ansök nu

Dela detta jobb